Annonce
Randers

Nisser, kunst og pølser: Landsbyklynge inviterede til festival

Bent Jensen Glad håber og tror, at festivalen vender tilbage med fornyet styrke i 2019. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Mellerup: Landsbyklyngen Kronjylland - der omfatter en række landsbyer nordøst for Randers - nægter at lide en stille landsbydød.

Derfor har landsbyklyngen i øjeblikket gang i en lang række initiativer, der skal lokke tilflyttere til området. Ét af de initiativer er "Kronjyllands Food Festival", som fik sin debut lørdag 15. august.

Festivalens navn kommer af, at det oprindeligt var tænkt som en festival for fødevarer produceret i lokalområdet, men pludselig væltede det også ind med tilmeldinger fra folk, der havde alt muligt andet end mad at byde ind med, og dermed endte det med at blive meget mere end en madfestival, fortæller den lokale ildsjæl og arrangør Bent Jensen Glad.

Lørdag var Mellerup Efterskole, som Landsbyklyngen Kronjylland havde lånt til formålet, dermed fyldt med alt fra levende køer, pølser og slik til julenisser, malerier og lirekasser.

- Det er fantastisk at se, hvordan folk bakker op om det her, og jeg håber, festivalen kan blive endnu større næste år, siger Bent Jensen Glad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce