Annonce
Læserbrev

Noget om vise mænd og store stjerner

Annonce

Læserbrev: For cirka 2000 år siden ledte en stor stjerne tre vise mænd, Kasper, Melchior og Balthazar, til et nyfødt barn i Betlehem. Spørgsmålet er, om de nu også var så kloge: De medbragte guld, røgelse og myrra, og det var ikke just det, som barnet - og moderen - havde mest brug for.

Også netop nu kan vi over Christiansborg iagttage en stor stjerne, nemlig aftenstjernen alias Venus.

Betyder det så, at vi får besøg af vise mænd? Vi har i alt fald fem mænd, Ellemann, Østergaard, Pape, Vanopslagh og Thulesen, som optræder som vise mænd. De taler meget om "guld og vækst", og jeg kan frygte, at de ikke har forstået, at verden har forandret sig, og at det hele bare gælder om "at komme tilbage på sporet".

Imidlertid ser det ud til, at de fem vise mænd har fået en masse supportere, hvis væsentligste opgaver er at kritisere regeringen. Jeg kan godt forstå de mange, der mærker og føler, at deres levebrød er truet trods hjælpepakker.

Det, jeg ikke kan forstå, er, at de vise mænd ikke ejer evnen og tålmodigheden til at lade åbningerne virke uden stigende smittetryk: De er knap nok kommet ud af forhandlingslokalerne, før de stiller nye krav, ja nogle af dem ønsker alt åbnet.

Derfor, "vise mænd", hjælp med til at få gennemført en klog åbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Klassekasser og historisk debut: Reaktioner fra sejren i Hobro

Annonce