Annonce
Østjylland

Norddjurs og Halmstad vil gerne arbejde tættere sammen

På konferencen mødtes f.v. viceborgmester Benny Hammer, Jonas Bergmann, medlem af kommunalbestyrelsen i Halmstad Kommune, Henry Bengtsson, kommunechef i Halmstad Kommune og Christian Bertelsen, kommunaldirektør i Norddjurs Kommune. Privatfoto

Der er potentiale i at knytte Norddjurs og de svenske naboer i Halmstad tættere sammen, mener viceborgmester Benny Hammer efter erhvervskonference.

Annonce

Norddjurs: Hvordan bliver Djursland en attraktiv samarbejdspartner? Det var overskriften på en stor erhvervskonference "Made By Djursland" tidligere på måneden.

Konferencen på Grenaa Havn talte erhvervsfolk og politikere fra hele Djursland, som fik selskab af kolleger fra den anden side af Kattegat.

Fra Norddjurs Kommune deltog blandt andre viceborgmester Benny Hammer og kommunaldirektør Christian Bertelsen, og de talte blandt andet med repræsentanter fra Halmstad Kommune om et stærkere samarbejde.

Det er især på turisme- og uddannelsesområdet samt indenfor erhverv og infrastruktur, at der er muligheder for et tættere samarbejde mellem Norddjurs og Halmstad. Det kan være i form af praktikpladser, ved at øge overnatningskapaciteten og se på muligheder for at koble forskellige transportformer sammen, eksempelvis at kombinere færgen med den kommende letbane.

Annonce

Samarbejde på tværs af Kattegat

- Vi prioriterer tætte samspilsrelationer, og målet er at skabe rammerne om et konkret samarbejde mellem virksomheder på tværs af Kattegat. Konferencen var en meget velegnet anledning til at understrege det gode samarbejde og videreudvikle de spændende potentialer i at knytte Norddjurs og Halmstad samt den øvrige Business Region Aarhus endnu tættere sammen, siger viceborgmester Benny Hammer i en pressemeddelelse.

Konferencen Made By Djursland har fundet sted en gang årligt siden 2015 og arrangeres i et samarbejde mellem Business Djursland, Viden Djurs, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce