Annonce
Østjylland

Nu åbner Djurslands grønneste frisør

1. december kunne Sara Dybdahl Sandsgaard slå dørene op til sin nye grønne frisørsalon, der ligger på Koralvej 8 i Bønnerup. Foto: Pernille Skjøtt Danielsen

30-årige Sara Dybdahl Sandsgaard åbnede 1. december Frisør Sandsgaard i Bønnerup, som er den mest grønne og økologiske frisørsalon på Djursland. Produkterne består af naturlige ingredienser, farverne er uden ammoniak, og emballagen er fremstil

Annonce

Bønnerup: Udadtil ligner det helt almindelige produkter i plasticemballage, som står på hylderne i den nye salon i Bønnerup.

Men hos Frisør Sandsgaard er produkterne fremstillet med 100 procent nedbrydelig emballage. Shampoo og stylingflaskerne er lavet af affald fra frugt, grøntsager og planter, hvilket gør, at de kan blive nedbrudt efter seks uger, hvis de bliver smidt ude i naturen.

Den nye frisørsalon ligger på Koralvej 8 i Bønnerup, hvor der også tidligere har været en frisørsalon. Efter et år med tomme lokaler, bliver der nu igen klippet og føntørret hår, da Sara Dybdahl Sandsgaard 1. december åbnede dørene til Frisør Sandsgaard.

- Jeg vil gerne skabe en boble, hvor man kommer ind og bare slapper af. Det gælder både unge som gamle. For mig skal det være en hyggelig oplevelse at gå til frisøren, siger Sara, som ikke tror, at det bliver et problem at drive frisørsalon i Bønnerup, da oplandet netop er så stort.

- Jeg vil gerne skabe en boble, hvor man kommer ind og bare slapper af. Det gælder både unge som gamle. For mig skal det være en hyggelig oplevelse at gå til frisøren.Sara Dybdahl Sandsgaard, selvstændig

Frisør Sandsgaard har produkter fra O-Way og O'right Green Hair Care, som tænker miljø og sundhed.Emballagen er fremstillet af affald fra frugt, grøntsager og planter.

Emballagen er 100 procent nedbrydelig, og der er mellem 72 til 99 procent naturlige Ecocert ingredienser i produkterne.

De økologiske produkter er lavet udelukkende af energi fra vind og sol.

Produkterne er Fair Trade og uden parabener, og farverne er af de grønneste, der findes og er uden ammoniak.

Derudover er de fremstillet uden phthalater, Petrolatum, DEA, TEA, og EDTA

Emballagen på nogle af produkterne er lavet af affald fra frugt, grøntsager og planter, som gør, at det naturligt bliver nedbrudt i naturen. Foto: Pernille Skjøtt Danielsen
Annonce

Søn gjorde Sara grøn

Sara har altid gået op i økologi, men det var for alvor, da hun fik sønnen Thor, at hun begyndte at tænke økologi ind i frisørfaget.

- Ideen opstod, da min søn kom til verden. Her ville jeg gerne tage ansvar og gøre noget godt for miljøet, siger Sara, som primært har produkter af mærkerne O-Way og O'right Green Hair Care, der laves udelukkende af vind og solenergi. Derudover er lågene til shampooflaskerne håndlavet i bambus og kan nedbrydes uden forurening.

Selvom den grønne salon kun har haft åbent siden 1. december er det gået over al forventning. Dog er Sara fast besluttet på, at hun kun skal være sig selv i salonen.

- Jeg har ingen intentioner om at udvide eller ansætte nogen. Det skal bare være mig, for ellers synes jeg, at det hyggelige og intime falder lidt til jorden. Jeg håber på en sund forretning, hvor jeg kan være mig selv med mine kunder, siger Sara Dybdahl Sandsgaard.

Både produkter og klipninger ligger i samme prisleje, som andre frisørsaloner. Indtil videre holder Frisør Sandsgaard lukket mandag og lørdag, men i det nye år kommer der til at være åbent i salonen hver lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce