Annonce
Østjylland

Nu er chancen der: Hilding leder efter ny kaptajn til fiskerestaurant på havn

Hilding Hvid håber, at han kan finde en forpagter til restauranten Den Blå Kutter i Bønnerup hurtigt. Foto: Anders Tilsted
Hvis du gerne vil have din egen fiskerestaurant, så er muligheden der nu. Hilding Hvid vil nemlig gerne finde en forpagter til Den Blå Kutter på havnen i Bønnerup.

Bønnerup: I mange år har Hilding Hvid og hans kone Helle både drevet Gjerrild Kro samt fiskerestauranten Den Blå Kutter i Bønnerup. Men nu søger de en forpagter til Den Blå Kutter så hurtigt som muligt, så den nye "kaptajn" kan nå at få sommersæsonen med.

- Jeg har jo rendt rundt på Gjerrild Kro, siden jeg var 10 år, så det er min base, og det bliver der ikke ændret ved. I de seneste år har vi kun haft Den Blå Kutter åben for selskaber og så i juli måned. Det er synd, for den kan bære væsentlig mere, men vi er jo ikke 25 år længere. Derfor vil vi rigtig gerne finde nogle, der vil drive deres egen restaurant, siger Hilding Hvid.

Han overtog Gjerrild Kro efter sin far for 35 år siden og har haft Den Blå Kutter i over 20 år. Kroejeren har et par gange undervejs haft forpagtere til fiskerestauranten på havnen i Bønnerup.

Annonce

Forpagter får travlt

- Jamen, jeg leder jo efter en køkkenfaglig person - meget gerne et par - som vil hygge sig her på havnen og give den en skalle om sommeren. I ydersæsonen kan de drosle lidt ned, men det vil stadigvæk være oplagt at have åbent i weekenderne. Derudover vil der være mange selskaber i løbet af året, fortæller Hilding Hvid.

På lørdag skal der for eksempel både være et bryllup og en barnedåb i restaurantens lokaler. Den 65-årige kroejer regner med, at den nye forpagter ligesom ham kommer til at give forskellige fisk en helt central placering på menukortet.

- Ja det kommer nok til at give lidt sig selv med den her placering, og så er Norddjurs jo bare et spisekammer med mange fantastiske råvarer, konstaterer han med smil.

Annonce

Kroejer har også en café

Bygningen, hvor Den Blå Kutter ligger, var oprindeligt en gammel smedje. Men da Hilding Hvid i sin tid var nede for at kigge på lokalerne, for at se om de egnede sig til restaurant, kom der en blå kutter ind i havnen.

- Så var det jo oplagt, at det var det, restauranten skulle hedde, siger han.

Hilding Hvid og hans medarbejdere er ved at gøre klar til både bryllup og barnedåb i Den Blå Kutter.  Foto: Anders Tilsted

Hvis man kender lidt til Hilding Hvid, ved man, at han er en mand, der elsker at sætte alle mulige ting i gang, hvor god mad og godt selskab er i centrum. For en håndfuld år siden åbnede han også det lille spisested Café Kajkanten helt nede ved havnebassinet i Bønnerup. Caféen åbner for sæsonen Store Bededag.

- Vi kommer til at fortsætte med at have Café Kajkanten, for den kan vi sagtens drive samtidig med kroen.

Annonce

Kokke søges

Og så sender han lige en lille jobannonce afsted.

- Vi kan godt bruge nogle flere kokke på Gjerrild Kro. Det er virkelig svært at finde kokke, og det er også en af grundene til, at vi nu forsøger at finde en forpagter til Den Blå Kutter. Ellers havde vi nok bare beholdt den, for det er virkelig et dejligt sted.

Annonce
Randers For abonnenter

Se 17 fotos: Kristina har solgt sin instagramvilla på to måneder - til næsthøjeste kvadratmeterpris i Randers siden 2012

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kunde fandt stort stykke metal i mad fra Mo'Rice: - Det var lidt træls

Randers FC For abonnenter

De står på affyringsrampen af en grund: Se avisens rangliste over Randers FC-spillerne i foråret

Randers

To tomler opad: Staten pumper millionbeløb i ny cykelsti i det centrale Randers

Randers

Skænderi om jakke endte med, at ordensmagten blev tilkaldt: 25-årig mand blev anholdt af politiet

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Randers

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Randers For abonnenter

36 spritnye lejligheder på vej 100 meter fra Gudenå - her er både fitnesscenter og restaurant i bygningen

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Randers

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Sport For abonnenter

Hornbæk ånder DB og Helsted i nakken efter sent sejrsmål: - Det er skæbnens ironi, at de afgør det

Østjylland

Her åbner Maxi Zoo: - Placeringen er perfekt, og vores kunder kan gå lige ud til bilen med hundefoder

Annonce