Annonce
Randers

Nu er datoen endelig: Fætter BR åbner efter påske

Om mindre end to uger bliver det igen muligt at købe legetøj i en Fætter BR-butik i Randers. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Flere måneders venten er snart overstået for legetøjshungrende randrusianere. Inden måneden er omme, vil den nye, store Fætter BR-butik på Marsvej nemlig holde første åbningsdag. Butikken bliver den tredje i Østjylland.
Annonce

Randers: Fætter BR og de gæve medarbejdere har den seneste måned opnået en vis rutine i at puste balloner op og rulle den røde løber ud for glade børn. Det er nemlig gået stærkt med en BR-åbning på stort set samtlige hverdage, siden kæden indledte åbningerne.

Nu er turen kommet til Randers, hvor den planlagte åbning kommer til at ske fredag 26. april. Og BRs kædechef, Charlotte From, ser frem til dagen med glæde.

- Det er helt fantastisk at åbne nye legetøjsbutikker, og vi er meget glade for den modtagelse, BR har fået i de byer, hvor vi allerede har åbnet. Vi håber, at der også denne gang vil være masser af børn fra Randers, som vil være med til at gøre butiksåbningen til en helt særlig dag, siger hun.

Annonce

Plads til legeuniverser

Der åbner i alt 26 BR-butikker spredt over hele Danmark i denne tid. Men Randers-butikken adskiller sig fra flere af de øvrige butikker, idet den byder på væsentlig mere plads, end man råder over i nogle af de lidt mindre BR-butikker, som typisk ligger i gågader og centre. Derfor bliver der ifølge legetøjskæden mere plads til at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken.

Butikschef Michael Andreasen bliver daglig leder i den nye BR-butik i Randers, og han glæder sig meget til at komme i gang:

– Vi står klar med et stærkt team, og nu glæder vi os alle til at bringe legen tilbage til børn i Randers. Det er jo tydeligt, at børnefamilier ikke har vendt ryggen til den glade Fætter BR, men derimod har savnet en fysisk legetøjsbutik i området. Så vi ser meget frem til åbningen og mangler bare alle de glade børn, for at butikken får den helt rigtige stemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce