Annonce
Randers

Nu er turen kommet til borgere over 65 år: Pårørende skal hjælpe med vaccination

Randers Kommune beder de pårørende om hjælp til hurtigst muligt at få vaccineret den næste gruppe på listen: Særligt sårbare borgere over 65 år. Foto: Annelene Petersen
Godt 700 borgere fra Randers Kommune, som alle er over 65 år og modtager hjælp til personlig pleje og praktisk bistand, er nu blevet tilbudt en vaccine mod coronavirus. For at vaccinationen af de mange borgere kan glide så hurtigt og let som muligt, beder Randers Kommune de pårørende om hjælp.
Annonce

Randers: Nu er det særligt sårbare borgere over 65 års tur til at blive vaccineret mod coronavirus. I Randers Kommune er der 700 borgere i den gruppe, som netop har modtaget et brev fra Statens Seruminstitut og Sundhedsstyrelsen med tilbud om en vaccine.


Der er godt 700 borgere i denne gruppe i Randers Kommune og det gælder om, at vi får vaccineret flest muligt hurtigst muligt. Her har de pårørende mulighed for at være en stor hjælp.

Lene Jensen, omsorgschef, Randers Kommune


- Der kan være personer i gruppen af særligt sårbare borgere over 65, der har brug for hjælp til det praktiske omkring vaccinationen. Derfor vil det være en stor lettelse, hvis pårørende kan hjælpe med at bestille vaccinationstid eller køre til vaccinationscentret. Det er så vigtigt, at vi får vaccineret alle de borgere, der ønsker det, og for mange af dem vil det både være det mest trygge og behagelige at blive kørt af en pårørende, siger Lene Jensen, omsorgschef i Randers Kommune.

Sådan bestiller du tid til vaccination

Det er først muligt at bestille tid til vaccination, når du har modtaget et brev med tilbud om vaccination fra Statens Seruminstitut og Sundhedsstyrelsen. Brevet kommer i din e-Boks. Hvis du er fritaget for digital post, får du i stedet et fysisk brev.

Når brevet er modtaget, kan du bestille tid til vaccination på hjemmesiden www.vacciner.dk, hvor du skal logge ind med NemID. Hvis du ikke har NemID, kan du i stedet bestille tid ved at kontakte Region Midtjylland på telefonnummer 70232415.

Vaccinationen foregår på Randers Kommunes nye vaccinationscenter på Kirketerpsvej 5, 8930 Randers NØ.

For de sårbare borgere i +65-gruppen, der hverken selv eller med hjælp fra pårørende kan transportere sig til vaccinationscentret, hjælper Randers Kommune med transporten - og det er gratis.

- Der er godt 700 borgere i denne gruppe i Randers Kommune og det gælder om, at vi får vaccineret flest muligt hurtigst muligt. Her har de pårørende mulighed for at være en stor hjælp, siger Lene Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Randers

Kun små ændringer i lokale smittetal, men Norddjurs skiller sig ud med markant fald

Randers FC For abonnenter

Minut for minut: Ungt Randers FC-hold spillede uafgjort i Kolding

Annonce