Annonce
Randers

Nu kommer der igen liv i den gamle skattebygning

Det bliver alligevel det tidligere Skat-domicil i Toldbodgade, som skal rumme den nye afdeling under Gældsstyrelsen. Arkivfoto

I januar 2019 efter en ombygning vil adressen Toldbodgade 3 igen blive hjemsted for skattefolk. I første omgang for 150 af slagsen.

Randers: I juni meldte regeringen ud, at Randers skal være hjemsted for en ny afdeling under Skat. Der er tale om en afdeling for fogederne i Gældsstyrelsen, og nu er det endvidere afgjort, hvor dennes i alt 150 medarbejdere vil få deres daglige gang. Selv om det tidligere er blevet meldt ud, at bygningen i Toldbodgade, som tidligere har huset Skat i Randers, havde for få ledige kontorer til, at den kunne komme i spil som en mulig adresse for den nye afdeling.

Imidlertid er - erfarer Randers Amtsavis - de berørte medarbejdere i skat netop blevet informeret om, at deres fremtidige arbejdsplads får adresse i Toldbodgade 3 i Randers.

Inden de kan indtage bygningen, forestår dog et større ombygningsarbejde, og først i januar 2019 vil fogederne indtage den gamle skattebygning.

Ifølge avisens oplysninger bliver der indrettet i alt 180 arbejdspladser i den ledige del af bygningen. Med andre ord er der plads til udvidelse af den kommende afdeling af Gældsstyrelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce