Annonce
Randers

Nu melder Pakhuset klar til genåbning

Pakhuset på Randers Havn genåbner. Første arrangement er fredag 12. juni og tirsdag 23. juni er der fejring af sankthans aften med fiskebuffet og hyggemusik. Pressefoto
Pakhuset på Randers Havn genåbner med to allerede planlagte arrangementer.
Annonce

Randers: Nu melder også Pakhuset på Randers Havn sig klar til at åbne igen efter nedlukningen i coronavisussens navn. Dog med færre gæster end normalt for at hindre spredning af smitte med coronavirus.

Pakhuset lægger ud med et par allerede planlagte arrangementer. Nemlig fredag 12. juni med Kim Larsens dobbeltgænger, Peter Vildmand, og tirsdag 23. juni fejres sankthans aften med den kendte fiskebuffet.

- Vi er klar til igen at tage imod gæster og selvfølgelig med alle de nødvendige retningslinjer og forholdsregler, lyder det fra Pakhuset, der oplyser, at serveringen, af sikkerhedsmæssige årsager, måske ikke bliver helt som det plejer, fordi der skal passes godt på alle.

Fredag 12. juni hedder begivenheden "Som et strejf af en dråbe" - historien om Kim Larsen, og det er en intim aften med akustisk musik. Peter Vildmand optræder solo. To inkarnerede fans, Jan Iversen og Karsten Danielsen, fortæller historien om Kim Larsens liv, karriere, hans musik og hans tekster - krydret med billeder, fortællinger og anekdoter.

Tirsdag 23. juni står den på sankthans aften, hvor der bydes på fiskebuffet og hyggemusik. Dog er der ikke dans efter spisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce