Annonce
Østjylland

Nu skal pumaen findes: TV-station 'jagter' det store kattedyr

Er der en puma løs i Jylland? Det forsøger TV2 nu at finde ud af. Arkivfoto: Iris/Scanpix
TV 2 begynder onsdag en 24-timers 'jagt' for at finde frem til det kattedyr, som ved flere lejligheder er observeret i det øst- og midtjyske område.

ØSTJYLLAND: Siden foråret 2019 har der været talrige meldinger fra personer, der er overbevist om, at de har set en puma eller et stort kattedyr. Alle observationer er gjort i et større område i Øst- og Midtjylland.

Århus Stiftstidende har blandt andet berettet om pumaen eller kattedyret, der blandt andet er observeret i Hylke, ved Gammel Rye og i Vejle-området.

De seneste meldinger om en puma er kommet fra Herning-egnen. De vedvarende observationer får nu TV 2's Go' aften Live til at sætte en større efterforskning i gang.

- Vi gør det fordi, vi gerne vil være der, hvor danskerne er, forklarer redaktionschef på Go' aften Live Line Ernlund.

Hun fortæller, at Go' aften Live tager beretningerne fra de personer, der har set kattedyret, meget seriøst.

- Selvfølgelig med en sund portion skepsis.

For år tilbage var der personer, der blev udskammet og grinet af, fordi de hævdede at have set en ulv i Jylland. Det viste sig, at der ikke var noget galt med observationerne og i dag er der ingen, der griner mere. Nu forsøger TV 2 så via en 24-timers 'jagt' at finde frem til, om der er et kattedyr løs i Jylland.

Annonce

Eksperter og specialudstyr

TV 2's ekspedition slår allerede lejr onsdag ved Fuglsang Sø ved Herning, som er et af de seneste steder, hvorfra der er meldt om en løs puma.

Foruden TV 2's medarbejdere består ekspeditionen af eksperter i form af Vicky Knudsen, der er biolog og naturvejleder, samt Emil Sanderhoff, der ligeledes er naturvejleder.

Med sig har gruppen telte, soveposer, kameraer og specialudstyr, der skal hjælpe med at opspore pumaen eller hvad det nu end er for et dyr, der i et halvt år har huseret i Øst- og Midtjylland.

- Vi ved ikke, hvad vi finder. Det er en chance, vi tager. Men vi håber at finde en eller anden form for spor af dyret.

Der vil være indslag fra 'puma-jagten' både onsdag og torsdag i Go' aften Live og i Go' Morgen Danmark torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

Annonce