Annonce
Randers

Nu skulle det være ganske vist: Hal 4 meldes klar 3. februar

Så er der en dato for at Multiarenaen, også kaldet Hal 4. bliver meldt klar. Det er mandag 3. febnruar. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Totalentreprenøren bag byggeriet af Multiarenaen, Hal 4, vil aflevere byggeriet mandag 3. februar. - Det er dejligt, lyder det fra direktøren i Arena Randers, Gitte Nørgaaard.
Annonce

Randers: Tre gange er afleveringen af byens nye Multiarena, Hal 4, blevet udskudt, men nu skulle det være ganske vist, at hallen bliver afleveret til Arena Randers mandag 3. februar.

- Det var dét, vi fik at vide på møde med totalentreprenøren. Og det er dejligt, siger direktør i Arena Randers, Gitte Nørgaard, der af flere omgange har måttet skubbe arrangementer.

Der har nemlig undervejs i byggeriet været flere forsinkelser, og det er dønninger efter disse, der har gjort, at tidsplanen ikke har kunnet holdes.

- Nu får vi så nøglerne 3. februar, men så skal vi først til at sætte os ind i tingene. Derfor går der lige lidt tid, før vi er klar til den officielle åbning, siger Gitte Nørgaard, som gerne vil lidt længere hen, før hun afslører en dato for indvielsen.

Hun fortæller dog, at det bliver først på året, og at det bliver en flot åbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Annonce