Annonce
Mariagerfjord

Nul corona på Skovgården i Hadsund

Demenscenter Skovgården er nu fri for corona-virus. Foto: Mariagerfjord Kommune
Der er nu ingen smittede med coronavirus på Demenscenter Skovgården.
Annonce

Hadsund: Midt i april blev Demenscenter Skovgården ramt af coronavirus. Seks ansatte og to borgere blev testet positive for covid-19, og det fik straks advarselslamperne til at blinke hos kommunens Sundhedsberedskab.

Borgere og ansatte blev omgående sat i karantæne og samtlige arbejdsgange blev nøje gennemgået med en tættekam for at nedbringe risikoen for smitte. Det skete med bistand fra Region Nordjyllands Infektionshygiejne.

Sundheds- og ældrechef Michael Tidemand er lettet over, at den systematiske indsats nu har båret frugt.

- Det er en meget alvorlig sag, når coronavirus finder vej ind til vores mest sårbare borgere. Derfor er jeg glad for, at personalet omhyggelige indsats nu har givet pote. Vi har ingen smittede, ingen i karantæne og ingen under mistanke, siger Michael Tidemand.

Michael Tidemand sender en stor tak medarbejdere og ledelse på Skovgården og på plejecentrene for at have stået sammen om at løse udfordringerne.

- Vi har delt de gode erfaringer med personalet på vores andre plejecentre, så det kommer alle vores ældre til gode. Vi har i forvejen tradition for at arbejde systematisk med at sikre de ældres sikkerhed og sundhed, og med de nye erfaringer er vi kommet endnu længere, slutter sundheds- og ældrechefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce