Annonce
Navne

Ny administrerende direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S

Palle Ladefoged Kristiansen indtræder i sin nye rolle som administrerende direktør hos Aage Vestergaard Larsen A/S 1. august. Pressefoto

Efter sommerferien finder et i længere tid planlagt ledelsesskifte sted i Aage Vestergaard Larsen A/S, hvor Palle Ladefoged Kristiansen - nuværende økonomidirektør og direktionsmedlem - overtager posten som administrerende direktør efter Franz Cuculiza, som har været administrerende direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S siden 2012.

Palle Ladefoged Kristiansen har været ansat siden 2014 - først som økonomichef og siden 2017 som økonomidirektør med ansvar for økonomi, HR og IT.

Bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen er glad for, at Palle Ladefoged Kristiansen har sagt ja tak til posten som administrerende direktør og udtaler:

Annonce

- Jeg er helt tryg ved, at Palle nu overtager posten som administrerende direktør efter Franz. Palle har gennem årene vist, at han forstår den kultur og de værdier, som vi i familien værner om, og vi føler os sikre på, at Palle nok skal føre virksomheden videre i den retning og ånd, som vi ønsker af en virksomhed som vores.

- Franz, der fortsætter hos os som forretningsdirektør og direktionsmedlem, vil sikre os udvikling og kontinuitet i forhold til vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere og samtidig give Palle mulighed for løbende at udvikle kontakten til alle vores samarbejdspartnere.

Nuværende administrerende direktør i Aage Vestergaard Larsen, Franz Cuculiza, udtaler:

- Et velplanlagt ledelsesskifte er vigtig, og Palle er løbende kommet ind i de forskellige arbejdsopgaver og processer, som en produktionsvirksomhed som vores må og skal mestre, og han har vist, at han har overblikket og ikke mindst lysten til at påtage sig endnu mere ansvar. Jeg ser, som fremtidigt direktionsmedlem og forretningsdirektør, frem til i de kommende år at fortsætte samarbejdet med Palle - et samarbejde, som altid har fungeret rigtig godt og konstruktivt.

Den nye administrerende direktør - Palle Ladefoged Kristiansen - er glad for den tillid, som familien viser ham og udtaler:

- Jeg er selvfølgelig stolt over den udviste tillid, og jeg ser meget frem til de nye udfordringer. En vigtig opgave bliver blandt andet den fortsatte digitale transformation, hvor kvalitetssikring i arbejdsgange og tilhørende dataopsamling og ikke mindst rigtig og fornuftig brug af disse bliver et vigtigt konkurrenceparameter i en fremtid præget af en endnu mere grøn agenda, hvor vi fortsat skal være værdiskabende for vores samarbejdspartnere. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med såvel Gitte og Franz som øvrige kolleger hos Aage Vestergaard Larsen.

Palle Ladefoged Kristiansen indtræder i sin nye rolle som administrerende direktør 1. august.

Annonce
Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Politiet må ikke straffe fartsyndere i turistområde: Borgere føler sig magtesløse i spil mellem systemer

Randers For abonnenter

Marienlund skyder op med nye ejerlejligheder midt i populær bydel: Seks ud af 12 lejligheder er allerede solgt inden rejsegildet

Randers

Kære Verdo-kunde: Næste år skal du betale mere end dobbelt så meget som i år for at holde varmen i din bolig

Randers

Politiet søger vidner efter sag om blufærdighedskrænkelse: Fremmed satte sig ind på passagersædet og befamlede og kyssede 21-årig kvinde

Randers

Mand gjorde beboere utrygge i boligområde: Spyttede efterfølgende betjent i ansigtet og slog ham i hovedet med en sko

Randers FC For abonnenter

Det er muligt, tv ikke ville sende, men i Randers elsker vi pokalen af en grund

Navne

25 års jubilæum: Arkivets materiale er der for at blive brugt

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers

Camilla og Finn er sikre i deres sag: Derfor lugter det på Randers Havn

Randers

Næsten alle partier står bag: 50 millioner kroner ekstra til børneområdet hvert år

Sport For abonnenter

Udkørt Randers HK-profil utilfreds med løst krudt i skudarmen: - Det er svært, når kroppen siger fra

Østjylland

Kandidat til HK's ledelse krænkede medarbejder verbalt til julefrokost

Annonce