Annonce
Randers

Ny asfalt: Nu får Hobrovej det glatte lag

Asfalten på Hobrovej er ikke verdens bedste. Nu får vejen et nyt slidlag. Det samme gælder Gl. Hobrovej og Heimdalsvej. Privatfoto
Asfalten på Hobrovej, Gl. Hobrovej og Heimdalsvej er i så dårlig stand, at kommunen går i gang med at reparere vejene.

Randers: Hobrovej mellem rundkørslerne for enden af Vesterboulevard og Parkboulevarden trænger til ny asfalt. Det samme gælder for Gl. Hobrovej og Heimdalsvej.

Derfor går Randers Kommune torsdag 13. juni fra klokken 9-15 i gang med at fræse vejen op i begge vejbaner for Hobrovejs vedkommende. Derefter følger de to andre veje.

Sidst på måneden lægger kommunens folk nyt slidlag på, så alle tre veje efter 30. juni fremstår i ny og god stand.

- Asfalten er rigtig dårlig. Flere steder er den revnet og ødelagt, hvilket generer beboerne i området. Det er ren vedligeholdelse, og nu er det altså det område, der står for tur, siger Henrik Kaldahl, projektleder ved Veje og Trafik i Randers Kommune.

- Efter fræsningen vil det nok være en god idé at køre forsigtigt og være opmærksom på de løse småsten, der godt kan flyve rundt, lyder rådet fra Henrik Kaldahl.

Han henstiller samtidig til, at bilister, der kører forbi, tager hensyn til de arbejdende, så de kan udføre deres job uden de store problemer.

Arbejdet med at få lagt et nyt slidlag på Gl. Hobrovej skulle være færdigt 27. juni. For Heimdalsvej er det 28. juni, mens bilisterne kan få glæde af den nylagte asfalt på Hobrovej efter et par dages arbejde 30. juni.

Randers Kommune går i gang med opfræsningen af Hobrovej 13. juni klokken 9. Illustration: Randers Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Af jord er det kommet

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce