Annonce
Randers

Ny bar er Hotel Randers' frække dreng

Kristian von Hornsleth har pyntet baren med flere reproduktioner og et enkelt rigtigt maleri. Foto: Annelene Petersen
Hotel Randers by Hornsleth åbner lørdag 10. august med reception og kunstneren selv, der har udsmykket den 30 siddeplads store bar i den tidligere lingeri-butik i Torvegade ved siden af hotellet. Loungebaren henvender sig til et yngre og anderledes publikum, end hotellet hidtil har haft for vane at servicere.
Annonce

Randers: Ingen tvivl om, at loungebaren Hotel Randers by Hornsleth bliver et supplement til hotellets øvrige faciliteter som Frandsen Salen og Gauguin Salen, som et frisk pust, der kan lokke det yngre publikum til. Tidligere har Hotel Randers haft en rigtig bar, nemlig Kahytten i kælderen, som mange randrusianere vil kunne huske.

- Vi vil gerne favne så bredt som muligt og vil også gerne knytte unge til hotellet. Både hotelgæster, men også lokale. Vi har ofte hørt spørgsmålet her, om ikke der er en bar på hotellet, og så har vi henvist folk til brasseriet. Men brasseri og bar er ikke helt foreneligt. Så nu fik vi muligheden for at udvide ind i nabobutikken, og så greb vi chancen, siger direktør Sven Eskildsen, Hotel Randers.

Han fortæller, at baren, der er indrettet i den tidligere undertøjsforretning Fleur, bliver hotellets frække dreng.

- Det bliver dér, man kan gøre det, vi ikke vil gøre i hotellet, griner direktøren og skynder sig at rette det til "næsten" det, vi ikke gør i hotellet.

At det lige blev kunstneren Kristian von Hornsleth, der skulle udsmykke baren, er et tilfælde, fordi han boede på hotellet i forbindelse med den kunstudstilling, han havde på kunstmuseet.

- Så faldt vi i snak med ham, og dermed opstod muligheden for, at han kunne sætte sine billeder op. Det er reproduktioner med et enkelt rigtigt maleri. Og han er jo kendt for at provokere, og det er helt fint med os, siger Sven Eskildsen, der selv finder Hornsleths billeder spændende og vilde.

Programmet i den kommende tid

Hotel Randers byder på en del musikalske arrangementer og foredrag i den kommende tid:

Der er jazz i baggården med Heine Hot Allstars 23. august og 6. september.

Michael Falch kommer 7. september, og der er udsolgt nu.

11. oktober kommer Cæcilie Norby, og hun er aktuel, for hun kommer med i tv-programmet "Toppen af Poppen".

31. oktober kommer Bourbon Street Jazzband på besøg.

Amazing Christmas med soul, jazz og opera, kommer 23. november.

Bering Blomster pynter igen op for fjerde år i træk, og der lægges op til en ægte Las Vegas jul.

Julejazz 18., 19., 20. og 21. december.

Og der arbejdes på at få Rugsted og Kreutzfeldt til at spille, samt et foredrag af Michelle Hviid i efteråret.

Annonce

Drinks og musik

Der er let adgang til den nye bar, nemlig direkte adgang fra hotellet i receptionen, men også fra gaden. Og hotellet har ansat to bartendere og en afløser.

- Vi har fra begyndelsen villet holde det som lowbudget, og derfor har vi været i kælderen og finde gamle møbler fra hotellet, siger Sven Eskildsen.

Sortimentet på baren bliver vin, champagne, drinks, coktails, specialøl og kaffe.

- Hotelgæster kan så gå i baren og få en cocktail og derefter gå i brasseriet for at spise, og så måske gå tilbage til baren igen, forestiller direktøren sig.

Målet er også at holde musikarrangementer i baren og også arrangere drinksmagning, ølsmagning, vinsmagning cocktailsmagning med mere.

Der er åbningsreception lørdag 10. august klokken 16, og klokken 17 åbner baren. Der er åbent mandag til lørdag klokken 17 til 01, og der vil være musik på udvalgte lørdage, lyder det fra direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce