Annonce
Østjylland

Ny bilbrand i Aarhus: Politiet efterforsker sammenhæng mellem tidligere bilbrande

En bilbrand i Trige tidligere på ugen, hvor ni biler blev skadet. Østjyllands Politi efterforsker, om der er en sammenhæng mellem den brand og tre andre i løbet af fem døgn. Foto: Henrik Lund
For fjerde gang på under en uge er der opstået brand i biler, der har holdt parkeret rundt omkring i Aarhus. Østjyllands Politi efterforsker, om der er en sammenhæng mellem bilbrandene.

BRABRAND: Torsdag aften fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en bil, der holdt parkeret på Gudrunsvej i Brabrand.

Meldingen kom klokken 21.52, og selv om der straks blev sendt brandbiler i retning mod Gellerup, lykkedes det ikke at redde bilen, der derfor udbrændte. Bilbranden medførte desuden følgeskader på den bil, der holdt parkeret ved siden af.

Ingen personer kom til skade, men bilen var så medtaget af branden og slukningsarbejdet, at det torsdag aften ikke var muligt at undersøge stedet nærmere.

Det er derfor heller ikke muligt på nuværende tidspunkt at sige noget om årsagen til branden.

Annonce
Branden på Trige Centervej var meget voldsom. Foto: Henrik Lund

Udbrændte biler

Bilbranden sker få dage efter tre episoder med bilbrande andre steder i Aarhus.

Lørdag aften/natten til søndag opstod der ild i biler to steder i det vestlige Aarhus. Først på Sandkåsvej, hvor en bil udbrændte, mens to-tre andre biler fik skader i forbindelse med branden.

Kun en times tid senere opstod der så brand i en bil på en parkeringsplads på Langkærvej i Tilst. Her spredte ilden sig til flere biler på p-pladsen, og mindst fem af disse udbrændte. Yderligere mindst seks biler fik skader af bilbranden i Tilst.

Bare to døgn senere opstod der så ild i en bil, der holdt parkeret på Trige Centervej i Trige. Her blev ni biler mere eller mindre ødelagt af flammerne.

Fælles træk

De tekniske undersøgelser efter bilbrandene for mindre end en uge siden er stadig i fuld gang. Østjyllands Politi efterforsker brandene enkeltvis, men ser samtidig på, om der er en sammenhæng mellem dem.

- Vi ser på, om vi kan finde nogle fællestræk i forbindelse med brandene, forklarer politiinspektør ved Østjyllands Politi Michael Kjeldgaard, men understreger, at de endelige resultater af de tekniske undersøgelser endnu ikke er klar.

- Vi ser på, om der er en sammenhæng mellem alle brandene, nogle af brandene eller ingen af brandene.

Da der stadig er flere løse ender i sagerne, vil Michael Kjeldgaard gerne opfordre eventuelle vidner til at kontakte politiet.

- Er der nogen, der har set noget, vil vi meget gerne i kontakt med dem. Også selv om de selv vurderer, at deres observationer ikke har betydning i sagen, siger politiinspektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce