Annonce
Læserbrev

Ny Blaakilde - bolig- og erhvervsområde i Hobro

Læserbrev: Idet vi refererer til foreningen By og Lands indsigelse, som kan ses på www.byogland-mariagerfjord.dk, har vi følgende kommentarer til Mariagerfjord Kommunes notat vedrørende høringssvar til den forestående vedtagelse af lokalplanen Ny Blaakilde.

Trafikken over Kulturkajen er kardinalpunktet. Det er simpelthen uforståeligt for By og Land, at kommunen vil afvente reguleringen af trafikken til og fra Ny Blaakilde, indtil bebyggelsen står færdig. Hvis den nye bydel skal lykkes, må og skal forhold med adgangsveje være løst, inden projektet igangsættes.

Kulturkajen er udviklet over rigtig mange år. Hobrogensere og turister er så begejstrede for havnen med det specielle kulturmiljø og de mange oplevelser, der bydes på med værft, teater, museer, caféer, udstillinger med videre. Dette opnåede resultat må ikke forringes eller gå tabt.

Ny Blaakilde-projektet er et overmåde fascinerende og spændende boligprojekt, men for at det hele skal blive vellykket, må der være balance mellem antal boliger og mulige adgangsveje til og fra området, ligesom bolighøjderne skal modereres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce