Annonce
Randers

Ny bus-natlinje fra Hirtshals til København vil stoppe i Randers

FlixBus åbner den første nationale natbusrute - blandt andet med stop i Randers. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Fra og med i dag vil der fra torsdag til søndag være daglige ture fra Hirtshals med endestation i Københavns Lufthavn. Det er busselskabet Flixbus, som står bag, og der køres om natten, således at man kan nå et eventuelt morgenfly hovedstaden.

Randers: Skal du med et tidligt morgenfly fra Kastrup, er der nu mulighed for at tage bussen om aftenen, døse hen i et behageligt, indstilleligt sæde og vågne op i god tid til at checke ind og få en kop morgenkaffe inden flyafgang. For angiveligt første gang nogensinde åbner nemlig i dag torsdag en natlig fjernbusrute i Danmark. Ruten forbinder Hirtshals med Københavns Lufthavn, og undervejs er der opsamling i en række byer.

Ud over i Randers er der stoppesteder i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.

Bussen forlader busterminalen i Hirtshals klokken 20.50 og ankommer til Københavns Lufthavn klokken 04.35. Fra lufthavnen mod Jylland er der afgang klokken 23.55. Alle stop, forbindelser, afgangstider og priser kan ses på www.flixbus.dk.

Annonce

Flixbus

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk.

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd.

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017.

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.

Pladsbestilling

- En god del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, også fordi man på denne måde kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet, siger Lotte Rystedt, der er presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Foretrækker man en bestemt siddeplads i bussen til sin natlige tur og lur, kan man reservere sæde, når man køber sin billet. Det er også muligt at tilkøbe CO2-kompensation. Desuden er der wifi i bussen og behagelige sæder, som kan justeres til en mere bekvem soveposition.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce