Annonce
Randers

Ny butik: Danmarks største Netto åbner i Randers

Lederteamet i den nye Netto i Bredstrupgade, der åbner 4. december. Fra venstre: Tina Bækgaard Pedersen (butikschef), Jonas Eriksen (souschef), Maria Lohse (salgsleder) og Casper Cramer (1. assistent). Foto: Frank Pedersen
Der vil blive serveret kaffe, scones og jazzmusik til de første kunder, inden Randers' borgmester åbner den nye Netto i Bredstrupgade 4. december.
Annonce

Randers: Når dørene 4. december klokken 8 glider op til Netto i Bredstrupgade, er det til en butik med et salgsareal på 1550 kvadratmeter, hvilket gør den nye Netto i Randers til Danmarks største.

I de godt ni måneder, der er gået siden Menu i foråret flyttede fra adressen og Netto overtog lejemålet, er det store butikslokale blevet ryddet totalt, så kun den tomme skal stod tilbage, hvorefter den ny Netto er blevet bygget op fra grunden, så den nu fremstår i det, distriktschef Nicklas Bjørkvig kalder et moderne Netto-koncept.

- Salgsarealet er cirka dobbelt så stort som i den typiske butik, Netto bygger i disse år. Det betyder, at kunderne vil opleve butikken her som langt mere åben og mere overskuelig end en almindelig Netto, siger han.

På åbningsdagen er der 27 ansatte i Bredstrupgade. Ansatte, som alle kommer fra Netto-butikkerne dels på Viborgvej og dels fra den nu lukkede Netto på Campus.

Butikschef i den nye Netto, Tina Bækgaard Pedersen, er en af dem, der kommet fra butikken på Viborgvej, og hun fortæller, at i forhold til vareudbuddet vil der i Netto i Bredstrupgade især være fokus på ferskvarer og færdige måltider.

- Det er varer, der passer godt til en moderne livsstil, hvor det skal være nemt, siger hun og tilføjer:

- I det hele taget vil vi her i Bredstrupsgade gerne skabe fremtidens discountbutik, derfor vil der også være mulighed for at benytte scan & go for de kunder, der gerne vil undgå at stå i kø ved en af de fire kasser.

Dengang Menu havde butik på adressen, havde Hornbæk Bageren en selvstændig afdeling i butikken, og den aftale viderefører bageriet i den nye Netto.

For at markere dagen vil der 4. december mellem klokken 7.30 og 8 blive serveret kaffe og scones for de kunder, der venter udenfor butikken, mens Nettos eget jazzband spiller. Herefter vil borgmester Torben Hansen forestå den officielle åbning ved at klippe båndet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce