Annonce
Randers

Ny butik på vej i Brødregade: Landsdækkende kæde ser potentiale i midtbyen

Fotos: Pia Pagaard M. Madsen / Privatfoto
Den landsdækkende forhandler af e-cigaretter og dampere, Smoke-it, åbner en ny butik i de lokaler i Brødregade, der tidligere husede Gajhede Design. Butikken bliver kædens nummer 27.

Randers: Man kan så småt begynde at se, at der sker noget inde bag ruderne i de butikslokaler, der tidligere husede Gajhede Design.

Men inden for ganske få uger vil det stå klart for enhver, at den nye lejer i bygningen er den landsdækkende e-cigaretforhandler Smoke-it.

Det fortæller virksomhedens direktør, Jens Andersen, som mandag i denne uge var oppe for at inspicere sine nye butikslokaler.

- Jeg har efterhånden været her nogle gange, siden vi overtog lejemålet for nogle måneder siden. Men det er først nu, vi begynder at have styr på, hvordan indretningen rent faktisk kommer til at være, siger han, da Amtsavisen møder ham i lokalerne, der inden for den næste måneds tid vil bugne af forskellige e-cigaretter, e-cigaretvæsker og andet damperudstyr.

Annonce

Usikker åbningsdato

Jens Andersen fortæller, at fokus i den kommende tid vil være på at få istandsat butikslokalerne, som både skal omindrettes, males og have nyt interiør.

- Vi har ikke sat den endelige åbningsdato endnu, men umiddelbart vil jeg gætte på, at vi kan blive klar til åbning i midten af august, siger Smoke-its direktør.

Han fortæller desuden, at der formentlig vil blive behov for at ansætte to medarbejdere på fuld tid samt en på deltid, inden den nye butik kommer til at åbne i Brødregade.

- De stillinger har vi stadig til gode at besætte, men vi regner med, at de bliver slået op på Jobindex, så der kan komme styr på den del inden for ganske kort tid, siger Jens Andersen.

Eventyret startede i Aarhus

Virksomheden Smoke-it startede tilbage i 2011 som en enkeltmandsvirksomhed. I 2012 åbnede virksomheden den første fysiske e-cigaretbutik i Danmark. Det skete på Klostertorvet i Aarhus.

Efter nogen tid åbnede endnu en Smoke-it butik i København, og siden er det gået slag i slag. Filialen i Randers bliver den 27. i rækken, hvilket gør Smoke-it til én af Danmarks førende virksomheder inden for salg af e-cigaretter og udstyr. Desuden findes der to Smoke-it-franchisebutikker i London.

Man skal være 18 år for at købe e-cigaretter og de tilhørende væsker i Smoke-its butik i Randers.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce