Annonce
Randers

Ny butik rykker til byen: Tomme lokaler i Torvegade fyldes ud

1. december får Randers endnu en ny butik, når Room8 - der spiller på ordet roommate - slår dørene op i den tidligere Wagner-butik i Torvegade. Billedet er fra kædens butik i Aarhus, der ligger på Banegårdspladsen. Foto: Room8

I december åbner butikken Room8 i Randers. Kæden åbnede i februar sin første butik i Aarhus, og siden er det blevet til butikker i Odense og Viborg. Målet er 20-25 butikker indenfor en årrække.

Randers: Der har efterhånden været "udlejet"-skilte på vinduerne i den tidligere Wagner-butik i Torvegade i et stykke tid, og som Amtsavisen kunne fortælle for cirka fem uger siden, så var butikken lejet ud til en ny butik, der vil etablere sig i byen.

Nu er der sat navn på, og det er er gardin- og interiørbutikken Room8, der rykker ind i de tomme lokaler. Butikken åbnede sin første butik i Aarhus i februar, og siden er der åbnet butik i Odense og senest i Viborg. Kædens fire butikker er franchiseejet, og indehaveren bag butikken i Randers er Claus Grønlund, der også har butikken i Aarhus.

Room8 er en gardinforretning med eget gardinstudie. Den tilbyder mål-til-mål gardiner og har gardinbus, der kommer ud til kunderne. Samtidig samtidig sælger butikken interiør og møbler, men ikke varer, som man kan finde i enhver anden butik.

- Vores stil er rå og med patina, og de ting, vi sælger, er unikke og håndlavede og bliver hentet hjem fra Indien, hvor vi er nede flere gange om året, siger Claus Grønlund.

Det, der også kendetegner Room8, er, at vareudvalget skifter løbende.

- Hvis vi for eksempel har et plankebord, så får vi måske tre hjem af slagsen, og når de er solgt, så er der ikke flere. Så får vi til gengæld noget andet, men det betyder, at folk kan få noget, som alle andre ikke har, siger Claus Grønlund og fortsætter:

- Vi plejer at sige, at det vi ikke har nu, det har vi måske i morgen og omvendt.

Annonce

Åbning til december

Claus Grønlund har netop overtaget nøglerne til lejemålet i Torvegade, og der går en måneds tid, før Room8 slår dørene op. Lokalerne skal shines op, og der skal males, slibes gulve og indrettes med specielt inventar.

- Vi åbner omkring 1. december plus minus, siger Claus Grønlund.

Han kommer ikke til at være i butikken fuld tid, så der skal ansættes en butikschef og noget personale.

- Vi er lige nu ved at holde samtaler med det kommende personale, siger Claus Grønlund.

Baggrunden for at åbne en butik i Randers, er, at det er et naturligt skridt.

- Jeg har i forvejen butik i Aarhus, og Randers er en stor by med et stort opland, så det giver god mening at åbne en butik her, siger Claus Grønlund og fortæller, at butikken i Aarhus og Randers ikke bliver fuldstændig ens.

- De bliver forskellige, men kommer til at have samme udgangspunkt. Der vil være et lille twist med lokale produkter og gaveidéer, siger han og fortæller, at han glæder sig til at åbne butik i Randers:

- Jeg håber at kunne være med til at skabe mere handel i byen, og byens og oplandets størrelse gør, at jeg har store forventninger til butikken, siger Claus Grønlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Annonce