Annonce
Randers

Nu er Bjarke klar til eksperimenter i forstads-Netto: Begynder med at ændre i åbningstiden

Bjarke Guldbjerg Christensen havde blot arbejdet som souschef i Netto i Spentrup i et år, inden han fik muligheden som butikschef i Assentoft. Privatfoto
Netto i Assentoft fik 1. april ny butikschef. Bjarke Guldbjerg Christensen har haft en god start, og nu er han klar til at prøve lidt nyt af. - Jeg har prøvet at lade være med at lave for meget om fra dag ét, forklarer han.

Assentoft: Siden 1. april er det Bjarke Guldbjerg Christensen, der har haft rollen som butikschef i Netto i Assentoft.

- Jeg har prøvet at lade være med at lave for meget om fra dag ét. Det er ikke smart at komme ind og mene, at alt er noget møg. Man skal hellere lige se, hvordan tingene kører i hverdagen, siger den nyslåede butikschef, som indrømmer, at det ikke er den letteste øvelse, når man er meget handlingsparat menneske.

Han kom til Assentoft fra en souschef-stilling i Spentrup, da den tidligere butikschef ikke ønskede at fortsætte i jobbet.

Annonce

Nu er vi godt i gang med maj, og Bjarke Guldbjerg Christensen er klar til at prøve forskellige ting af i butikken.

- Corona kvalte min biks

Bjarke Guldbjerg Christensen har i sine unge dage været i gang med en lederuddannelse gennem Bilka. Men derefter har han en hel del år som selvstændig indenfor bilplejebranchen bag sig.

- Det har gjort mig frisk på at tune forretningen og gøre tingene på en ny måde, forklarer butikschefen, som efter coronapandemien ikke havde noget firma mere. Han var afhængig af bilindustrien, som mere eller mindre lukkede ned undervejs.

- Corona kvalte min biks, konstater Bjarke Guldbjerg Christensen.

Det førte til souschefjobbet i Spentrup. Men pludselig gik det stærkt. Kun et år efter fik han muligheden for at blive herre i eget hus, og selvom han bor i Hobro, var han klar til at tage køreturen.

Selvom afstanden er noget større end til Spentrup, betyder motorvejsstrækningen, at der ikke er stor forskel i tidspunktet, som han kan nå hjem til kæresten og sine to børn på 13 og 9 år.

Annonce

Få medarbejdere til at trives

Til gengæld kan han mærke stor forskel til tiden som selvstændig, hvor han særlig i sommerperioden måtte arbejde fra morgen til aften.

- Som selvstændig har du i princippet aldrig fri. Jeg lægger også en del timer i Netto, men det er mere fast, og nu er jeg hjemme til aftensmad næsten hver dag, forklarer Bjarke Guldbjerg Christensen, som er 38 år.

Det er nok mit største drive, når jeg kan få mine medarbejdere til at trives i det, de laver, så de bliver glade for at gå på arbejde.

Bjarke Gyldenbjerg Christensen

Derudover sætter han også stor pris på at have fået kolleger, hvor han før ofte arbejdede alene. I øjeblikket er han i gang med Nettos egen lederuddannelse. Og han sætter da også pris på ledelsesansvaret.

- Det er nok mit største drive, når jeg kan få mine medarbejdere til at trives i det, de laver, så de bliver glade for at gå på arbejde, forklarer han og fortæller, at han også som selvstændig havde personer ude i ressourceforløb for kommunen og nød at være med til at styrke deres selvtillid, så de kom tættere på at få et job.

- Jeg har altid synes, at det er interessant at finde ind til det, som motiverer mennesker, siger han.

Annonce

Nye åbningstider

Bjarke Guldbjerg Christensen arbejder også på at optimere de ydre rammer. Blandt andet eksperimenterede han i sidste uge med at have en foodtruck stående ved Netto i Assentoft, og nu er tiden kommet til åbningstiderne.

Netto i Assentoft er ikke opdateret til den allernyeste udgave af Netto-butikkerne. "Det var egentlig på vej, men så blev det en butik på Sjælland i stedet for", siger Bjarke Guldbjerg Christensen, som dog regner med, at den opdatering kommer på et tidspunkt. Privatfoto

Han vil nemlig gerne, hvis det giver mening i forhold til borgernes behov, have åbent fra klokken syv i stedet for klokken otte om morgenen.

- Det har de fleste andre Netto-butikker, og så er vi der jo alligevel. Desuden har vi måttet sende en del mennesker væk, når vi havde åbne døre før klokken otte, forklarer han.

Det kræver dog, at regionchefen også synes, at de udvidede åbningstider, er en god idé, derfor kører Bjarke Guldbjerg Christensen nu en prøveperiode, hvor det skal undersøges, om der er nok kunder til det.

- Jeg håber på, at borgerne i Assentoft tager godt imod forsøget, siger han.

Annonce

Vinder på service og spotvarer

Det nye tiltag er ikke specielt rettet mod konkurrenten Rema1000s åbning af en ny discountbutik i Drastrup i løbet af sommeren.

- Folk synes jo helt sikkert, at Rema1000 er en rart sted at handle. Jeg tænker, at der, hvor Netto vinder lidt, er på spotten, altså de friske varemuligheder hver uge, og så på kundeservice, siger den nyslåede butikschef, som også har sat særlig fokus på netop service.

- Jeg tror, at det især betyder noget, når man kan mærke, at folk er glade for at arbejde der og har smil på, og man kan få en god snak med dem. For der vil altid ske fejl med forkert pris, eller vi vil løbe tør for varer. Vi er jo bare mennesker, men hvis vi er glade og smilende, skal vi nok løse det, mener Bjarke Guldbjerg Christensen.

Annonce
Randers For abonnenter

Se 17 fotos: Kristina har solgt sin instagramvilla på to måneder - til andenhøjeste kvadratmeterpris i Randers siden 2012

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kunde fandt stort stykke metal i mad fra Mo'Rice: - Det var lidt træls

Randers FC For abonnenter

De står på affyringsrampen af en grund: Se avisens rangliste over Randers FC-spillerne i foråret

Randers

To tomler opad: Staten pumper millionbeløb i ny cykelsti i det centrale Randers

Randers

Skænderi om jakke endte med, at ordensmagten blev tilkaldt: 25-årig mand blev anholdt af politiet

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Randers

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Randers For abonnenter

36 spritnye lejligheder på vej 100 meter fra Gudenå - her er både fitnesscenter og restaurant i bygningen

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Randers

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Randers For abonnenter

Nogle glæder sig, andre er bekymrede eller frustrerede: Borgere samler underskrifter mod Ringboulevardens forlængelse

Østjylland

Her åbner Maxi Zoo: - Placeringen er perfekt, og vores kunder kan gå lige ud til bilen med hundefoder

Annonce