Annonce
Randers

Ny café i Storegade: Crispy frister med byens sprødeste deep pan pizza

Indehaver Behzad Zakikhany ser frem til at servere noget lækkert mad for sine gæster i Storegades nyeste skud på café-stammen, Crispy. Foto: Martin Ries / Jakob Lerche Fotografi
Et internationalt menukort med et særligt fokus på de sprødeste deep pan pizzaer, som de laves i Guds eget land. Det er, hvad Storegades nyeste café, Crispy, vil tilbyde randrusianerne, når stedet i næste uge slår dørene op.

Randers: - Vi har virkelig knoklet på. Fra tidlig morgen til sen aften. Og jeg har fået grå hår af det. Men nu er vi nået i mål, og det er super fedt og gør mig virkelig stolt.

Sådan lyder ordene fra Behzad Zakikhany, der er indehaver af det nyeste cafétilbud i Storegade, Crispy.

For seks måneder siden overtog den iranskfødte restauratør et nedslidt og forældet erhvervslejemål på 340 kvadratmeter i Storegade 4. Et lejemål, der i det seneste halve år har gennemgået en større forvandling, og som derfor nærmest ikke er til at kende længere. Men nu er projektet nået så langt, at Behzad Zakikhany føler sig klart til at byde velkommen til de første spisende gæster.

En 40 år gammel opskrift

Navnet på den nye café i Storegade skal ifølge indehaveren ses som en direkte reference til konsistensen på bundene i de deep pan pizzaer, stedets gæster vil kunne forvente at få serveret.

- Det er kun på grund af pizzaerne, at vi kalder den her butik Crispy. Når man putter et stykke i munden, så giver det den her helt særlige, sprøde lyd, idet man tygger sammen. Jeg er sikker på, at randrusianerne bliver glade for vores sprøde bund, siger Behzad Zakikhany og fortæller, at cafeens deep pan pizzaer vil blive lavet i nogle specielle metalpander, som er blevet hentet hjem fra USA.

De specielle pander er - sammen med indehaverens mere end 40 år gamle pizzadej-opskrift fra USA - hemmeligheden bag de sprøde deep pan pizzabunde, som Crispy lover sit publikum at levere.

- Opskriften på pizzabundene har jeg nappet fra en ældre amerikaner, jeg arbejdede for, da jeg boede i Los Angeles. Han gav mig den én uge, før jeg skulle hjem til Danmark. Men kun fordi han vidste, at jeg ikke havde planer om at blive en konkurrent til ham derovre, siger Behzad Zakikhany med et smil.

Udover de amerikanske deep pan pizzaer vil Crispys internationale menukort blandt andet også byde på italienske antipasti og pastaretter samt mexicanske specialiteter og sandwiches.

Annonce

Til Randers ved et tilfælde

At Crispy er endt med at få adresse i Randers, er faktisk lidt af et tilfælde, fortæller Behzad Zakikhany, som allerede for femten år siden stod bag tre restauranter i Sønderjylland.

Den kronjyske hovedstad var nemlig overhovedet ikke i den autodidakte koks tanker, da han for små tre år siden besluttede sig for at starte op med sin egen restaurant igen. Det skete først, da han tog et job som UPS-chauffør i hjembyen Aarhus.

- Jeg tog udelukkende jobbet som pakke-chauffør for at tjene penge nok til finansieringen af min kommende restaurant. Og da min rute en dag bragte mig forbi Storegade, så jeg, at lokalerne her var til leje. Så ringede jeg til erhvervsmægleren, og resten er historie, siger Behzad Zakikhany.

Crispy fejrer sin første åbningsdag med særlige åbningstilbud på mandag 22. juli.

Annonce
Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Kan Randers FC holde flyvende fynboer stangen?

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Erhverv

Corona bragte virksomheds nybyggeri i fare - hjælp fra myndighederne fik projektet på sporet i tide

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Leder For abonnenter

Hop nu bare i vandet, piger: Drengene er ikke farlige

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Annonce