Annonce
Navne

Ny chef for Nordea Landbrugscenter Jylland Nord & Øst

Stine Hjarnø Jørgensen har tiltrådt stillingen som områdedirektør, landbrug for Nordeas samlede Landbrugscenter Jylland Nord & Øst. Landbrugscenteret er placeret i Randers og dækker Nord- og Østjylland. Pr-foto
Annonce

8. september tiltrådte Stine Hjarnø Jørgensen stillingen som områdedirektør, landbrug for Nordeas samlede Landbrugscenter Jylland Nord & Øst. Landbrugscenteret er placeret i Randers og dækker Nord- og Østjylland.

Stine Hjarnø Jørgensen har en lang karriere indenfor landbruget bag sig og har, siden hun kom til Nordea i 2015, også arbejdet som landbrugschef i Landbrugscentret i Randers.

- Stines mangeårige erfaring indenfor landbruget giver hende et solidt grundlag for at overtage ansvaret og videreudvikle det samlede landbrugscenter, siger Morten Riget, landbrugsdirektør i Nordea.

Der stilles større og større krav til at drive landbrug, og det er vigtigt for Nordea, at rådgiverne har kompetencer, der kan matche landmandens. Nordea har derfor fire kompetencecentre placeret i Randers, Holstebro, Kolding og Haslev, hvor rådgiverne samles flere gange i ugen til sparring og uddannelse.

De øvrige dage er rådgiverne til møde hos landmanden eller arbejder fra en af de mange filialer, som Nordea har rundt i landet.

- Jeg glæder mig meget til at tage fat på de nye arbejdsopgaver og til at opbygge et endnu stærkere landbrugscenter. Landbruget er i rivende udvikling, og det stiller krav til os om at være mere relevante, mere til stede og styrke den løbende dialog med vores kunder i landbruget, siger Stine Hjarnø Jørgensen om sin nye rolle.

Stine Hjarnø Jørgensen overtager det samlede ansvar for Landbrugscenter Jylland Nord & Øst fra John Cramer Christiansen, der har valgt at stoppe i banken.

Stine Hjarnø Jørgensenbor i Harridslev sammen med sin mand og tre drenge. Fritiden bruges på familien og i det lokale foreningsliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra ny skuffelse i Herning: Det ekstraordinære udeblev

Annonce