Annonce
Navne

Ny chefredaktør for Alt for damerne er vokset op i Kvorning

Rikke Dal Støttrup. Foto: Viktor Nilsson
Rikke Dal Støttrup, der er opvokset i Kvorning, bliver ny chefredaktør for Alt for damerne.
Annonce

Jobnyt: Den nye chefredaktør for ugebladet Alt for damerne bliver Rikke Dal Støttrup.

Hun er vokset op i Kvorning i Tjele og har gået på Viborg Amtsgymnasium (nu Viborg Gymnasium, red.) fra 1988 til 1991, og det var i den periode, at hendes interesse for journalistik blev etableret.

På Alt for damerne afløser hun Tina Nikolajsen, som skal være chef for Egmonts danske magasiner.

Rikke Dal Støttrup har tidligere været redaktør på TV2 Nyhederne og redaktionschef på Go'aften Danmark. I de seneste fire år har hun været redaktionschef på Alt for damerne.

Rikke Dal Støttrup mener selv, at hendes opvækst i Midtjylland har betydning for, hvordan hun mener, at journalistikken skal laves.

-  Min opvækst i det midtjyske har den dag i dag stor betydning for min tilgang til formidling. Både på TV2 Nyhederne, på Go'aften Danmark og på Alt for damerne har jeg haft de mennesker for øje, som jeg er vokset op sammen med og brugt som pejlemærke for, hvad der betyder noget for den helt almindelige danskers liv, siger hun i en pressemeddelelse.

Annonce

Aktivistisk linje

På Alt for damerne har hun sammen med resten af redaktionen været med til at relancere det 74 år gamle blad med en mere aktivistisk linje og med markante kvinder på forsiden. Alt for damerne betegner sig selv som Danmarks mest læste kvindeblad.

- Det er en stor ære for mig nu at blive chefredaktør for Alt for damerne, som har spillet en rolle for mig hele mit voksne liv. Og det er en daglig æressag at være i øjenhøjde med danske kvinder, så bladet fortsat bibringer værdi i en hverdag, hvor mobiltelefonen i forvejen giver os adgang til mere adspredelse og underholdning, end vi overhovedet kan nå at forbruge. Bladet overlever på den kreativitet, omhu og troværdighed, der er blevet givet videre i en menneskealder, og i 2020 er det vigtigere end nogensinde, at vi har en klar intention med det, vi gør, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Bekymring hos Cold Hand Winery: Ny grusgrav kan smadre blomstrende turistmagnet

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Randers FC

Genlæs live-bloggen: Randers FC snuppede sejren i hovedstaden

Annonce