Annonce
Sport

Ny Cimbria-træner efter turbulent start: Vi skal hele tiden udvikle os

Jimmy Moore nyder tilværelsen i Randers Cimbria trods udfordringer med skader. Arkivfoto: Martin Ries

Jimmy Moore er glad for sin første tid i Randers Cimbria, hvor han dog har haft store udfordringer fra første dag. Torsdag aften skal de op mod mestrene, Bakken Bears.

Annonce

Randers: Fra en amerikaner til en anden.

I sommer hentede Randers Cimbria en ny cheftræner i form af Jimmy Moore, der har spillet i den danske basketliga, da han selv var aktiv.

Efter spillerkarrieren var Jimmy Moore træner i amerikansk collegebasket i flere år, inden Morten Hansen og Randers Cimbria ansatte ham denne sommer.

- Det har været en rigtig fed start i klubben, og jeg er meget overvældet over modtagelsen. Folk har været fantastiske, og jeg er allerede vild med byen Randers, siger Jimmy Moore, der afløste Erik Olson på trænerbænken.

Jimmy Moore har dog også haft en del at se til i de første måneder i Randers Cimbria. Det er nemlig et meget nyt hold i forhold til sidste sæson, og så har kronjyderne været ramt af uheld.

- Vi har ikke haft de bedste arbejdsbetingelser i opstarten og i sæsonen indtil videre. Vi har haft utrolig mange skader, og når vi i forvejen har et meget ungt hold, så er det naturligt, at det ikke fungerer med det samme, siger Jimmy Moore og henviser til, at Randers Cimbria har ligaens næstyngste trup.

- Vi har kun en enkelt rutineret veteran i Chris Nielsen, men det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning. Heldigvis er vi tæt på at være skadesfri nu, så det begynder jeg også at kunne mærke til træningerne, som hele tiden bliver bedre, siger han.

Annonce

Respekt for Bakken

Efter en turbulent opstart blev det ikke bedre for Randers Cimbria, da holdets sæsonpremiere mod Værløse blev aflyst på grund af landsdækkende politiaktion. Det fik konsekvenser for kampen mod Horsens.

- Jeg følte, at det desværre ramte holdet lidt på rytmen, og derfor lavede vi alt for mange fejl mod Horsens. Vi kom dog tilbage, men det var ikke nok. Vi skal arbejde på at blive mere disciplineret i begge ender af banen, fastslår cheftræneren.

I seneste kamp blev det til en forventet sejr mod B-licensholdet EBAA, men torsdag aften kommer Randers Cimbria igen på en svær opgave.

Jimmy Moore og kompagni skal en tur til Aarhus, hvor de forsvarende mestre Bakken Bears venter i sæsonens tredje kamp.

Et hold, der har været dominerende i dansk basketball i flere sæsoner, og det kom også til udtryk, da de imponerede i en europæisk cupturnering i foråret.

Jimmy Moore ved godt, at der venter en af sæsonens sværeste kampe for Randers Cimbria.

- Jeg har enorm stor respekt for Bakken Bears. Vi har set en masse fim med dem, og de viste i de europæiske kampe i sidste sæson, at de virkelig har klasse. De spiller med enorm disciplin, og deres forsvar er stærkt.

- Vi skal dog ikke tænke så meget på dem som modstander. Vi skal sørge for os rykke os fra de første par kampe, så vi hele tiden udvikler os som hold, slutter han.

Randers Cimbria møder Bakken Bears torsdag aften klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce