Annonce
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Hos Verdo kommer Brian Seeberg med et solidt ledelsesfundament samt indsigt og forståelse for energisektoren og energi- og klimapolitikken. Pressefoto
Brian Seeberg bliver divisionsdirektør for Verdo Forsyning pr. 1. september.
Annonce

Randers: Projekterfaring i stor skala og fjernvarmens muligheder i den grønne omstilling har gjort, at valget som ny direktør for forsyning faldt på Brian Seeberg.

57-årige Brian Seeberg kommer til Verdo fra konsulentbranchen, hvor han i de seneste 10 år har været divisionsdirektør for COWO Industri og Energi samt haft en række andre lederstillinger og projektlederstillinger. Desuden har han været medlem af bestyrelsen i tænketanken Grøn Energi under Dansk Fjernvarme, Dansk Industri Energis bestyrelse, og han har deltaget i den tidligere regerings strategiske projekt med fokus på grøn vækst og digitalisering af forsyningssektoren


Min kerneopgave bliver at sikre grøn, billig og effektiv energi til forbrugerne. Jeg har især haft interesse for varme, men ser også frem til at drive vandforsyningen.

Brian Seeberg, ny forsyningsdirektør hos Verdo


Efter at Verdo for et år siden overtog fjernvarmenettet i Herning og omegn og dermed blev landets femtestørste fjernvarmeforsyning, er energiselskabet gået ind i en ny fase af sine forsyningsaktiviteter. Derfor har Verdo valgt en ny profil til at lede området.

- Brian Seeberg har den rette udviklingsorienterede og projektorienterede profil til at løfte Verdos forsyningsaktiviteter. Med sin indsigt i energi- og klimapolitikken samt faglige kompetencer i hele varmeværdikæden skal Brian Seeberg lede drift og – ikke mindst – udvikling af vores forsyningsnet samt styrke vores indsats i den grønne omstilling til gavn for vores forbrugere og for klimaet, siger Jakob Flyvbjerg Christensen, administrerende direktør i Verdo.

Annonce

Erfaren lederprofil med fokus på varme

Brian Seeberg er uddannet maskiningeniør og har i hele sin karriere beskæftiget sig med især varme i energianlæg. Hos Verdo kommer Brian Seeberg med et solidt ledelsesfundament samt indsigt og forståelse for energisektoren og energi- og klimapolitikken. Den store erfaring skal styrke forsyningsaktiviteterne.

- Min kerneopgave bliver at sikre grøn, billig og effektiv energi til forbrugerne. Jeg har især haft interesse for varme, men ser også frem til at drive vandforsyningen. Desuden har jeg i de seneste år beskæftiget mig med den grønne omstilling og digitalisering af energisektoren, og derfor vil jeg også fokusere på at hjælpe Verdo videre i den grønne og digitale retning, siger Brian Seeberg.

Annonce

Nye kompetencer styrker aktiviteter

Forsyningsområdet står over for markante udviklingsopgaver inden for grøn omstilling, digitalisering samt at fokusere på forbrugernes tillid. I den forbindelse har Verdo set på, hvordan fremtidens forsyningsdivision skal se ud. I den forbindelse fratræder divisionsdirektør Jesper Sahl efter gensidig aftale.

Fakta

Verdo har ca. 69.000 fjernvarmeforbrugere i Randers og Herning

Verdo har ca. 49.000 vandforbrugere i Randers

- Jesper Sahl har gennem en årrække ydet en stor indsats for at gøre Verdo til en af de mest effektive energiforsyninger i Danmark. Nu er der brug for andre kompetencer og derfor også en anden profil til at lede vores forsyningsaktiviteter, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Uheld skabte kø flere steder på E45

Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce