Annonce
Navne

Ny direktør i spidsen for Vækstfondens midtjyske og nordjyske aktiviteter

Jacob Christensen Flarup bliver ny direktør for Vækstfondens aktiviteter i Midt- og Nordjylland. Pressefoto
Vækstfonden har fået ny direktør for fondens arbejde med virksomheder i Midtjylland og Nordjylland. Det bliver 45-årige Jacob Christensen Flarup, der får base i Vækstfondens kontorer i Randers, Aarhus og Aalborg. Det er især opgaven med at udvikle virksomheder i hele Danmark, som bliver den nye direktørs store fokus.

Jobnyt: Jacob Christensen Flarup bliver ny direktør for Vækstfondens aktiviteter i Midt- og Nordjylland. Den nye direktør kommer med en lang erfaring fra banksektoren: Senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank og tidligere afdelingsdirektør i Jyske Bank Viborg, erhvervskundedirektør i Danske Bank i Østjylland og områdechef i Realkredit Danmark i Aalborg. Det er altså en erfaren profil, der sætter sig i stolen som ansvarlig for Vækstfondens tilstedeværelse i Midt- og Nordjylland. Når man spørger den nye direktør til, hvad der fik ham til at vælge Vækstfonden, er svaret klart:

- Vækstfonden er sat i verden for at udvælge og udvikle de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. At være med på den rejse, det var en for stor mulighed til at lade gå forbi. Og så er Vækstfonden hele Danmarks finansieringsfond, og det betyder, at vi skal være med til at skabe arbejdspladser og vækst i hele landet – og ikke kun tænke på direkte afkast, siger Jacob Christensen Flarup.

Vil have alle afkroge af Danmark med

En af de vigtigste opgaver, som den nye direktør ser frem til at bidrage til, er at få Vækstfondens finansiering ud i hele landet. Han har i mange år arbejdet med netop midt- og nordjyske selskaber og kender derfor de mange potentialer og styrkepositioner, som de lokale virksomheder er med til at skabe.

- Nord- og Midtjylland har mange forskellige styrker. Vi er gode til turisme, til grøn teknologi, produktionsvirksomheder og ny forskning på universiteterne. Vi kan bygge højteknologiske virksomheder i verdensklasse, og så er vi også en af verdens bedste fødevare- og fiskerinationer, industrier, der er særligt forankrede i det nord- og midtjyske. Det er alle disse virksomheder, jeg vil være med til at understøtte i min nye rolle i Vækstfonden, siger Jacob Christensen Flarup.

I 2020 var Vækstfonden med til at skabe og fastholde mere end 2800 arbejdspladser i Midt-og Nordjylland. Det har været et ekstraordinært år på grund af coronakrisen, og det vil også sætte sine spor i Vækstfondens arbejde de kommende år. Men nu gælder det også om at være med til at sætte hjulene i gang og mennesker i arbejde, fortæller Jacob Christensen Flarup:

- Coronakrisen har stadig følgevirkninger i erhvervslivet – det gælder især vores turisme og restaurationsbranche. De virksomheder skal vi fortsat række hånden ud til i Vækstfonden. Men vi skal også sikre risikovillig kapital til nye idéer og virksomheder. Det arbejde glæder jeg mig særligt til at løfte med vores mange dygtige, lokale samarbejdspartnere, så vi kan skabe ny vækst og arbejdspladser i hele Midt- og Nordjylland.

Det er mange vigtige opgaver, fonden skal være med til at løfte i regionerne de kommende år. Derfor får Vækstfonden også brug for flere hænder i Nord- og Midtjylland, fortæller Jacob Christensen Flarup:

- Vækstfonden har løftet en særlig stor opgave det seneste år og er nået ud til mere end 1500 virksomheder i hele landet. Det er en stor opgave, som jeg glæder mig til at bidrage til. Samtidig er vi også på udkig efter et par nye medarbejdere, der skal være med til at holde hånden under danske virksomheder og genstarte efter krisen. Så kan man se sig selv i Vækstfondens mission og vision, skal man være velkommen til at tage fat i os og drøfte mulighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fornem pris til Øster Tørslev-dreng

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Sport

Fra Mariager Fjord til OL i japansk farvand: Fie Udby har lagt smerter og tvivl bag sig i ny ambitiøs konstellation

Annonce