Annonce
Navne

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Jesper Kofoed Petersen tiltrådte pr. 1. juni stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole.
Annonce

Jesper Kofoed Petersen, 53, er pr. 1. juni ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen er kendt med skolen, da han kommer fra en stilling som områdeleder på DjH. Han har tidligere været ansat på DjH både som faglærer og uddannelsesleder i perioden 2004–2010.

Fra 2010 til 2019 var Jesper Kofoed Petersen prorektor på Aarhus Maskinmesterskole, hvor han arbejdede med at udvikle og organisere skolen både strategisk og personalemæssigt.

Jesper Kofoed Petersen er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør, som han har suppleret med uddannelser inden for pædagogik samt ledelse og organisation.

Privat er Jesper Kofoed Petersen bosiddende i Aarhus sammen med sin kone og to sønner på otte år.

Den jydske Haandværkerskole

Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, Favrskov Kommune, er opbygget som en campus, hvor eleverne i deres skoleperioder kan bo på skolen. Et vigtigt element er 24-timersskolen, der tilbyder åbne værksteder 24 timer i døgnet. På skolen er der et velfungerende studiemiljø med fritidsområder, der ud over lektievejledning efter skoletid også rummer, caféliv, sport og e-sport.

Antal årselever: 1160

Senge på skolehjem: 599

Uddannelser:

Eud: elektriker, tømrer og tækkemand, plastmager og køletekniker.
Eux: Elektriker, plastmager og tømrer.

Annonce

Videreudvikling af stolte traditioner

- Vi var gennem en grundig ansættelsesproces for at finde en direktør, der kan stå i spidsen for DjH’s fremtid og videreudvikling, både som uddannelsessted og god arbejdsplads, og valget faldt på Jesper Kofoed Petersen, siger bestyrelsesformand Benny Yssing.

- DjH har i de senere år vækstet betydeligt, og det ønsker vi at fortsætte med, så vi kan tilbyde de bedste betingelser til unge mennesker. Vi oplever både gennem uddannelse og dannelse qua 24-timersskolen og et meget aktivt skolehjemsmiljø at sende stolte og engagerede håndværkere ud i livet efter endt uddannelse. Vi ser det som en samfundsopgave at bygge videre på den tradition.

Jesper Kofoed Petersen tager nu sammen med bestyrelsen og medarbejderne på DjH fat på at udvikle ny strategi for de næste år, der både har blik for DjH’s udvikling og samarbejdet lokalt og nationalt.

- Vi bestræber os på som erhvervsskole at være blandt de bedste og gøre en positiv forskel både for eleverne på skolen og vores samarbejdspartnere udadtil, siger Jesper Kofoed Petersen.

Direktør Jesper Kofoed Petersen, til venstre, og bestyrelsesformand Benny Yssing ser nu frem til at gå i gang med arbejdet omkring ny strategi for Den jydske Haandværkerskole.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce