Annonce
Østjylland

Ny erhvervskundedirektør i Merkur skal få bæredygtig finans frem i lyset

Hans Jørgen Østergaard er fra 1. november erhvervskundedirektør i Merkur Andelskasse, Aarhus. Foto: Henrik Wagner Guldager
Annonce

Nyt job: Hans Jørgen Østergaard, Højbjerg, er tiltræder 1. november i en nyoprettet stilling som erhvervskundedirektør i Merkur Andelskasse, Aarhus.

Med base i Merkurs lokaler på Frederiksbjerg i Aarhus skal han stå i spidsen for andelskassens landsdækkende arbejde med bæredygtige virksomheder. Både de virksomheder, som allerede er kunder i Merkur i dag, og potentielle nye kunder, som gerne vil inspireres i en mere bæredygtig retning, fortæller Merkur i en pressemeddelelse.


Det er en helt unik mulighed for at kombinere det, jeg brænder for, nemlig kundekontakt og udvikling af virksomheder, med min personlige interesse for bæredygtighed.

Hans Jørgen Østergaard


- Det er en helt unik mulighed for at kombinere det, jeg brænder for, nemlig kundekontakt og udvikling af virksomheder, med min personlige interesse for bæredygtighed. Jeg glæder mig virkelig til, sammen med Merkurs dygtige medarbejdere, at tage fat på at vise endnu flere, at det er muligt at skabe positive forandringer gennem det rette samarbejde mellem virksomheder og pengeinstitutter, siger Hans Jørgen Østergaard i pressemeddelelsen.

Hans Jørgen Østergaard kommer fra en stilling som erhvervskundedirektør i Vækstfonden, og har tidligere haft direktørstillinger i en række pengeinstitutter. Den viden og tyngde, han dermed bringer ind i Merkur, har administrerende direktør Charlotte Skovgaard store forventninger til.

- Jeg er både glad for og stolt over, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Hans Jørgen Østergaard. Vi har rigtigt meget viden om bæredygtighed, som vi skal have ud at leve - og under Hans Jørgens ledelse er jeg helt sikker på, at vi kommer i mål, siger Charlotte Skovgaard.

Hans Jørgen Østergaard har 20 års erfaring fra den finansielle sektor og er særligt kendt for sin evne til at udvikle nye forretningsområder og for at være en dygtig og inspirerende leder.

I sin fritid holder han af at løbe i skoven, stå på ski eller tilbringe tid i sit sommerhus i Blokhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Randers FC For abonnenter

Kvaliteten har manglet: Marxen har klart fokus til vigtig kamp mod Vejle

Annonce