Annonce
Randers

Ny formand for børne- og familieudvalget fundet

Niels Erik Christensen bliver formand for børne- og familieudvalget i Randers Kommune efter Anders Buhl-Christensen. Foto: Annelene Petersen
Efterfølgeren til formandsudvalgsposten efter Venstres Anders Buhl-Christensen, der ikke genopstiller til efterårets kommunalvalg, bliver landmanden Niels Erik Christensen.

Randers: Niels Erik Christensen bliver ny formand for børne- og familieudvalget i Randers Kommune. Det oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen meddelte Anders Buhl-Christensen, at han giver tøjlerne videre og lader en ny komme til på formandsposten i børne- og familieudvalget, da han efter 24 år i kommunalpolitik ikke genopstiller ved kommunalvalget til efteråret. Venstres byrådsgruppe har peget på landmanden Niels Erik Christensen, som blev valgt til byrådet i 2017, som ny formand for udvalget.

- Det er en opgave jeg glæder mig til at løfte sammen med de andre udvalgsmedlemmer på tværs af forskellige partier. I den kommende tid skal vi have udmøntet et normeringsløft i vores institutioner, ligesom vi skal vælge ny placering til en daginstitution i den sydlige del af byen. Det ser jeg frem til og går ydmygt til opgaven, lyder det fra Niels Erik Christensen.

Fra formanden for Venstre i Randers, Knud Pedersen, er der også tilfredshed at spore. Han er sikker på, at Niels Erik Christensen kommer til at kunne løfte opgaven som formand for børne- og familieudvalget.

- Niels Erik er samarbejdsdygtig, god til at finde kompromiser og driftssikker. Jeg er helt overbevist om, at Niels Erik bliver en god udvalgsformand, siger Knud Pedersen, der suppleres af partiets borgmesterkandidat, Christian Brøns:

- Niels Erik kan være med til at rejse og sætte dagsordener i udvalget, der er vigtige for Venstre - blandt andet fleksible og længere åbningstider, der kan få hverdagen til at hænge bedre sammen for børnefamilier, siger Christian Brøns.

Niels Erik Christensen bliver officielt valgt på næste møde i børne- og familieudvalget tirsdag 13. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce