Annonce
Randers

Ny gourmetrestaurant er kommet godt fra start

Det er Albert Kelani, der sammen med sin kone, Vildane Kelani, ejer og driver De Rada. Parret står desuden bag naborestauranten "Luna". Arkivfoto: Richard Sylvestersen

Randers: Det lader til at være den helt rette beslutning, at Albert Kelani valgte at forvandle sin burgerbar til gourmetrestauranten "De Rada". Siden restauranten i sommers slog dørene op på Rådhustorvet i Randers, er det nemlig kun gået én vej: Fremad.

Flere og flere madelskere er ved at få øjnene op for den nyåbnede restaurant, og anmeldelserne er gode. Albert Kelani, der ejer og driver restauranten sammen med sin kone, Vildane Kelani, er derfor både lettet og tilfreds.

- Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse - at skabe en stemningsfuld gourmetrestaurant i Randers og madoplevelser, der er værd at køre efter, siger han.

En stor del af succesen kan ejerparret formentlig takke køkkenchefen for. Allerede mens restauranten stadig var på tegnebrættet, valgte Albert og Vildane Kelani nemlig, at de ville hyre stjernekokken Mario Allkurti til den rolle. Mario Allkurti er albaner og et kendt ansigt i hjemlandet, hvor han både har stået for menuen på flere af landets bedste restauranter og optrådt om tv-kok i "Masterchef".

De Rada er på programmet i Gastro Week fra 11. til 21. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];