Annonce
Navne

Ny IT-konsulent i Danske Andelskassers Bank

Brian Buchardt. PR foto
Brian Buchardt skal blandt andet arbejde med Robotic Proces Automation. Det handler om automatisering af processer til gavn for både kunder, medarbejdere og virksomhed.

Hammershøj: 34-årige Brian Buchardt er ansat som ny IT-konsulent i Danske Andelskassers Banks IT-afdeling, der er placeret i bankens hovedkontor i Hammershøj. Her skal han være ansvarlig for robotprogrammering og have fokus på udvikling af bankens egne robotter.

Brian Buchardt kommer fra en stilling som RPA-specialist hos Unifeeder A/S, og inden da arbejdede han som developer og senior developer hos Netcompany A/S. Han er uddannet ingeniør med speciale i informations- og kommunikationsteknologi – også kaldet software-ingeniør.

Annonce

Nørd

- Banken har de senere år været igennem en virkelig positiv udvikling og har i den forbindelse sat ekstra fokus på digitalisering. Jeg glæder mig meget til at have ansvar for et område som Robotic Proces Automation, hvor der ligger så meget potentiale og venter på at blive indfriet – blandt andet i forhold til automatisering af processer til gavn for både kunder, medarbejdere og virksomhed, udtaler Brian Buchardt i en pressemeddelelse i forbindelse med sin ansættelse.

Privat bor Brian i Randers sammen med Signe og deres datter på et år. I sin fritid ynder han at lege med forskellig teknik, og han er stifter af og drivkraft bag ”Nørder Uden Grænser”, som er en lille gruppe, der afholder to til tre LAN-party-arrangementer om året med plads til 100 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce