Annonce
Randers

Ny kæderestaurant på vej til Randers: Har planer om at rykke ind i Modecentret

Modecentret rykkede i Middelgade i april 2016, og siden har lokalerne stået tomme, men nu er en ny kæderestaurant interesseret i lokalerne. Foto: Mathias Fredslund Hansen

De tomme lokaler i Torvegade, hvor Modecentret og Wagner tidligere lå, ser nu ud til at blive udlejet. Der er konkrete forhandlinger i gang, afslører ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv, Jesper Fangel.

Torvegade har gennem længere tid været præget af flere tomme butikslokaler. For to et halvt år siden rykkede Modecentret til nye lokaler, og for et halvt år siden gjorde herretøjsbutikken Wagner det samme. Begge flytninger efterlod de gamle lokaler med udlejningsskilte påklistret vinduerne.

Men nu er der håb for, at skiltene med "udlejes" snart erstattes af "lejet ud"-skilte, for der er gang i forhandlinger om både Modecentret og Wagner.

- Vi har konkrete forhandlinger om begge bygninger, bekræfter Jesper Fangel, som er ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Erhverv Randers, der har lokalerne til leje.

Annonce
Wagner rykkede i april butikken længere ned ad Torvegade, og nu er en ny udenbys butik interesseret i at rykke ind. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Mad erstatter mode

Han vil endnu ikke fortælle, hvilke butikker, der kommer til at være i lokalerne, da alle detaljer ikke er på plads, men han vil gerne løfte lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske.

- Vi har en reservation på Modecentret, hvilket vil sige, at vi har en kunde, som vi er enige med, men som har fået en frist til at undersøge nogle ting, inden vedkommende forpligter sig, siger Jesper Fangel.

En sådan frist kan blandt andet bruges på at undersøge mulighederne hos kommunen for at bruge lokalerne til et bestemt formål, og det er sandsynligvis også det, der ligger til grund for, at Modecentret indtil videre kun er reserveret. Planen er nemlig ikke at fylde lokalerne med tøj.

- Der er tale om en dansk kæderestaurant, der vil til byen, hvor der i forvejen eksisterer mellem 20 og 30 restauranter i de to kæder, som ejeren har, siger Jesper Fangel.

Han kan endnu ikke melde nogle konkrete datoer ud, men kan sige, at der er aftalt en frist, og at halvdelen af fristens tid er gået.

Ny butik til byen

Hvad angår det tidligere Wagner, så er der her tale om en ny butik, der kommer til byen, fortæller Jesper Fangel.

- Det er ikke tale om en kædebutik, men om en indehaver, som har flere andre butikker, blandt andet en i Aarhus, siger ejendomsmægleren.

For både den ny restaurants og den ny butiks vedkommende handler valget, ifølge Jesper Fangel, blandt andet om geografi.

- Det handler til dels om, hvor man i forvejen ligger i landet, og hvor det kan give mening at være, siger han.

Han er naturligvis glad for, at der kommer noget mere liv i de to tomme lokaler i Torvegade, som ligger på centrale beliggenheder i Randers. Især Modecentret, der har stået tom, siden butikken flyttede til Middelgade i april 2016, har der været arbejdet hårdt på at finde en løsning på.

- Det er noget, vi har brugt rigtigt meget tid på, så det er dejligt, at det ser ud til at lykkes, siger Jesper Fangel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce