Annonce
Randers

Ny kaffebar i byen: MacAle har fået en lillesøster

Rikke Bressum, der er niece til Leif Bressum, Tante Olga og MacAle, åbner ny kaffebar i byen med navnet Café Ale. Pressefoto
Annonce

Randers: Nu får byen en ny kaffebar. Navnet er Café Ale, og det er en "lillesøster" til MacAle og får da også til huse i samme lokaler, for enden af Storegade, tæt på Randersbro.

Lokalerne har fået en ordentlig omgang, og udtrykket i cafeen er væsentligt opdateret med nyt design. Hos Café Ale er ideen, at det er vigtigt at holde gang i byen, hjælpe hinanden og bruge de gode ting, vi har tæt på. Rikke Bressum, daglig leder af Café Ale, siger:

- Der serveres kaffe fra Farm Mountain Coffee, skummet op med vegansk barista mælk fra det nye danske mærke Dryk. Hertil kan man nyde et stykke brød med for eksempel varmrøget laks fra Rosengården på brød fra Sørens Brød. Jeg sørger også for mine egne hjemmebagte kager. Alt serveret i og på keramik fra Tybo Art and Craft. Der er brus fra Mineralvandsfabrikken og håndlavede fadøl fra Kissmeyer med flere.

Hvis efternavnet lyder bekendt, er det fordi Rikke Bressum er Leif Bressums niece.

Han er ovenud tilfreds med, at niecen etablerer Café Ale:

- Foruden at have arbejdet i denne branche i mange år har hun på mange rejser samlet viden og erfaring om lokal madlavning lige fra det hippeste i New York til den godt gemte, ukendte lille landsby i Bali. Det bliver godt for Randers, lyder det fra onklen.

Åbningstiderne for kaffebaren Café Ale er tirsdag til fredag fra klokken 10-17.30. Første åbningsdag er torsdag 8. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Lokal politiker skal overvåge valget i USA: Malte Larsen er observatør i Missouri når amerikanerne stemmer 3. november

Sport For abonnenter

Ude af position og nyt ansvar i forsvaret: Degn vil bruge pragtkamp som afsæt til mere

Annonce