Annonce
Randers

Ny kajakklub i Langå er startet uden kajakkerne

Den 26. januar havde Langå Kajakklub inviteret sine første 19 medlemmer til at bese det nye kajakhus ved åen. Foto: Niels Drescher Pedersen
Den nystiftede Langå Kajakklub har indrettet sig ved åen - og er gået i gang med at fremskaffe kajakkerne.
Annonce

LANGÅ: Langå har netop fået sin egen kajakklub. I efteråret efterlyste Henry Nielsen interesserede, måske "med en kajak hjemme i garagen." Og interesserede var der mange af: Den nye klub holdt i september stiftende generalforsamling med 19 medlemmer. Men indtil videre er der ikke en eneste kajak med medlemskort.

- Vi er nu gået i gang med at søge fonde, som kan finansiere indkøbet af et par både. Og når vi først har kajakkerne, får vi også endnu flere medlemmer, spår Henry Nielsen, der er blevet formand for den nye klub.

Og klubben har forberedt sig grundigt på den dag, hvor de første kajakker dukker op.

- Vi har fået bygget et kajakhus med reoler til 36 både, et madpakkerum og med ganske primitive omklædningsfaciliteter - med et forhæng til at adskille damer og herrer, fortæller han.

Medlemmerne af klubben tæller både herrer og damer, pensionister og yngre mennesker, men det er ikke helt uproblematisk at give plads til børn og unge i kajakkerne, fortæller formanden.

- Det er ikke helt ufarligt at sætte sig i en kajak, så der er specielle sikkerhedsregler for børn og unge under 18 år.

Kajakhuset ligger - naturligt nok - ved åen i området Skovlyst, og det er finansieret af Langå Kommune via projektet Langå i Udvikling. Derudover har kajak-folket også adgang til et madpakkehus og gode toiletforhold. Og er der for koldt at nyde kaffen udendørs ved åen, kan klubbens medlemmer også rykke inden døre i Langå Bådelaugs klubhus.

Den 26. januar stod kajakhuset færdigbygget, og klubben havde inviteret alle medlemmer til at tage faciliteterne i nærmere øjesyn.

Bestyrelsen for den nye Langå Kajakklub består af Lars Hagensen, Anette Hjuler, Finn Olufsen, Tove Nielsen og Henry Nielsen

Vi er nu gået i gang med at søge fonde, som kan finansiere indkøbet af et par både. Og når vi først har kajakkerne, får vi også endnu flere medlemmer.

Henry Nielsen, formand for Langå Kajakklub

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Sport

Frivillig gennem 36 år: Landsholdsspiller ringede og hædrede Wilhelm

Annonce