Annonce
Randers

Ny kanal gør vejen mellem os og vores læsere endnu kortere

Annonce

Som journalister og pressefotografer og mediekonsulenter på Randers Amtsavis og amtsavisen.dk lever vi sammen med vores lokale samfund. Vi arbejder i lokalsamfundet, hvor vi også lever vores familie- og fritidsliv og sover om natten. Men altid med et øje på klem.

Selv om vi har en form for faste arbejdstider, er vi altid lidt på job, for vores interesse for gode nyheder om lokalsamfundet er vanskelig at slå fra. Vi går ikke rundt og lytter i Rema, som sådan, men vi har vores hørelse med. Vores øjne har vi også med, ikke kun når vi er på arbejde, men også når vores private vognmandsforretning kører børn mellem hjemmet og spejderhytten, svømmehallen, boldbanen og legekammeraterne. Eller når vi selv er på cykeltur, på restaurant eller på stadion.

Vi ser og hører mange gode nyheder om lokalsamfundet i vores fritid, og vi får mange gode henvendelser i vores arbejdstid - på mobilen, på mail, på Facebook, ad alverdens kanaler. Men vi kan aldrig få for mange henvendelser. Derfor har vi netop indført endnu en kanal, der gør vejen mellem os og vores læsere endnu kortere. Kanalen hedder "Spørg redaktionen".

"Spørg redaktionen" er en dialogboks, der snart sidder i bunden af alle artikler på amtsavisen.dk. I boksen kan vores læsere sende os spørgsmål, som de gerne vil kende svaret på. Vi lover ikke at finde svar på alle spørgsmål, men vi lover at bringe spørgsmålene op på vores redaktionsmøder, hvor vi vælger de emner, vi arbejder med det kommende døgn.

Ingen spørgsmål er for små, ingen er for store. Hvis der er noget, du har undret dig over, er der sikkert også andre, der har undret sig. Og hvis spørgsmålet er et, som du og din nabo har diskuteret over hækken - eller en øl - så er der sikkert også andre, der har diskuteret det, og så kan det meget vel ende som en interessant nyhed i avisen.

Måske ligger der noget stort i det lille spørgsmål, og derfor er alle spørgsmål lige velkomne. Vi håber, at vores læsere vil benytte vores nye dialogboks ihærdigt og hjælpe os med at lave en endnu bedre avis om Randers, Kronjylland og Djursland.

Dagens anbefalinger er artikler, der alle har haft den nye dialogboks i bunden.

Farvel, Fru Larsen

Sammen med sin hustru, Birgitte, vil forpagteren på Hotel og Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg, Tommy Friis, i fremtiden prioritere familielivet. Til sommer stopper parret som forpagtere i Laurbjerg. Foto: Annelene Petersen

Forpagterparret på Hotel og Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg, Birgitte og Tommy Friis, har brugt coronapandemien på at overveje livet. Til sommer lukker og slukker parret i Laurbjerg og sætter snuden mod nye eventyr.

Stormfuld generalforsamling

Ole Clausen, Bjarne Lykkemark og Jens Agner Rasmussen er gået af, og Landvindingslaget Raaby-Tørring Enge skal have ny bestyrelse. Foto: Ivan Freund Nielsen

Bølgerne gik højt, og bestyrelsen gik af på generalforsamlingen i Landvindingslaget Raaby-Tørring Enge. Læs historien om hvorfor.

Mindretal foreslår flere pædagoger

Venstre, Dansk Folkeparti, Beboerlisten, Enhedslisten og Velfærdslisten i Randers Byråd foreslår flere pædagoger i kommunens børnehaver og vuggestuer. Tegning: Jens Nex

Et mindretal på 15 af 31 medlemmer af Randers Byråd foreslår flere pædagoger i de randrusianske daginstitutioner - men mindretallet sparker en åben dør ind, mener flertallet.

Endestation: Skrothandleren

Veteranlokomotivet ved Langå Skole er væk. Det har kørt sine sidste kilometer. Til skrothandleren i Bjerringbro. Foto: Niels Drescher Pedersen

For veteranlokomotivet ved Langå Skole blev endestationen en skrothandler i Bjerringbro. Det polske lokomotiv har ellers været et vartegn i byen gennem 27 år.

Klima- eller østbro?

En klimabro over pieren i Randers Havn er én mulighed, en østbro er en anden, når Randersbro engang skal have en makker. Foto: Annelene Petersen

Klima- eller østbro var et centralt og varmt emne, da Randers Kommune bød det kronjyske erhvervsliv på virtuel debat om vores infrastruktur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce