Annonce
forside

Ny kendis på skærmen i Østjylland

Anna Louise Thranæs Didriksen bor i Tirstrup, så hun kender en del af området, hvor hun nu skal være tv-vært. Foto: Ernst van Norde/Scanpix

Anna Louise Thranæs Didriksen bliver studievært på TV2 Østjylland.

Aldrig så snart har østjyderne sagt farvel til en kendis på tv-skærmen, før en ny dukker op.

Claus Elgaard forlod de østjyske stuer for nylig, men et andet ansigt med fortid på TV2-sporten kommer nu på skærmen. Det er Anna Louise Thranæs Didriksen, mangeårig studievært på sportsudsendelserne.

Program fra Festugen
Vi får hendes ansigt at se første gang i slutningen af næste uge, hvor Århus Festuge begynder.

»Vi forlægger studiet til stormagasinet Magasins café ud mod Åboulevarden, og her vil Anne Louise Thranæs Didriksen være vært på et program, der løber i de sidste ti minutter af nyhedsudsendelsen klokken 19.30,« siger nyhedschef på TV2 Østjylland, Nick Horup.

Han er begejstret for aftalen.

»Den er et scoop for os. Hun brænder virkelig igennem på skærmen,« siger Horup.

Prioriterer familien
Når festugen er slut, bliver Anna Louise Thranæs Didriksen nyhedsvært i studiet, og hun vil også blive vært på andre enkeltstående produktioner, oplyser Nick Horup.

Den nye vært får ikke så langt på arbejde. For et par år siden flyttede hun nemlig til Tirstrup på Djursland, hvor hun bor sammen med sin mand Ronni og tre børn

Efter 16 år som vært på TV2-sporten sagde hun sit job op 7. juni i år, selv om hun betegner sig selv som tryghedsnarkoman.

Dengang sagde hun til Billed-Bladet:

»Jeg prioriterer min familie, og selv om mine børn er blevet større, har de bestemt ikke mindre behov for mig. En anden vigtig prioritet er, at jeg gerne vil arbejde delvis hjemme og meget gerne tæt på bopælen.«

Parrets børn er Janus på 10 år, Siri på ni år og Trille på fire år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Leder For abonnenter

Byen der giver plads og samler de skæve ideer

Desværre lod vi den sædvanlige og selvdestruktive kronjyske hånlatter runge, da visionære randrusianere i begyndelsen af 90'erne opstillede en pavillon på Justesens Plæne på bredden af Gudenå og bekendtgjorde, at her skulle der - som det mest naturlige i denne verden - ligge en regnskov. Heldigvis slår vi ikke nogen hånlatter op længere, når virkelystne medborgere i vores by delagtiggør vi andre i deres opfindsomme ideer og initiativer. Med Randers Regnskov blev vejen banet for andre, der kan finde på skæve nyskabelser, der kan sætte vores by på danmarks-, europa- eller måske endda verdenskortet. Heldigvis stod der stærke private såvel som kommunale kræfter bag visionen om Randers Regnskov, som heldigvis blev virkeliggjort og blev vores mest kendte randersbrand nogensinde, mere kendt end selv Randers Reb, Randers Handsker og Randerslaks. Efter regnskoven fulgte finurlige ideer om en verdens eneste kopi af Elvis Presleys hjem i Memphis og en kronjysk version af en argentinsk vingård, La Pampa, begge placeret i Paderup. Dem griner vi ikke ad. Den første idé er realiseret for længst. Den anden bliver det også. Nu følger så den skæve idé om en randrusiansk orientekspres med naturlig adresse i Sporbyen Scandia, hvor fabrikken bag IC3, MR, MY og meget andet fint jernbanemateriel - som kan køre - i generationer har skabt arbejde og faglig stolthed og sat brød på bordet i randrusianske familier i hundredvis. Som et fint minde om fortiden og et vartegn for fremtiden ombygger frivillige håndværkere fra den lukkede fabrik i øjeblikket en stribe graffitihærgede vogne, der allerede fra næste år skal fungere som restaurant og bar i beige og kongeblåt, med guldskrift og sildebensparket, der skal give gæsterne en oplevelse af orientekspres. Spisevognsoplevelsen i sporbyen er en genial idé, som ingen vover at ramme med hånlatter. Noget har vi da lært, og det er dejligt. Randers er blevet byen, der giver plads og samler de skæve ideer. Det klæder vores by. Det skaber stolthed og positiv opmærksomhed. Det skaber liv og vækst.

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Randers For abonnenter

Fødevarestyrelsen har siden februar haft fokus på at sanktionere chaufførerne mindre

Annonce