Annonce
Østjylland

Ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune

Rasmus Møller, Risskov, er fra 1. januar ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune. Foto: Syddjurs Kommune
Annonce

Nyt job: Byrådet i Syddjurs Kommune pegede onsdag aften enstemmigt på Rasmus Møller som ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.

Rasmus Møller, er 47 år, cand.mag. i dansk og statskundskab fra Aarhus Universitet og har mange års erfaring med ledelse af flere forskellige kommunale driftsområder. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune, hvor han har været siden 2015, og har derudover mange års ledelseserfaring fra kommunale topjobs.

Han var, inden han kom til Favrskov, hos Aarhus Kommune som forvaltningschef for Pædagogisk afdeling i Børn og Unge. Tidligere var han desuden en årrække i Randers Kommune, hvor han som stabschef havde ansvaret for en række centrale stabsområder, herunder IT, Borgerservice samt politisk og juridisk betjening af byrådet.

- Jeg er rigtig stolt over, at et enigt ansættelsesudvalg og byråd kan pege på Rasmus Møller som vores nye kommunaldirektør. Han har i ansættelsesprocessen vist sikker indsigt i økonomistyring, vores driftsområder og en god forståelse for samspillet med byrådet. Rasmus Møller har desuden de rette faglige kompetencer og personlige egenskaber til at få succes med opgaverne. I dialogen har han vist, at han vil kunne bidrage markant til en forsat positiv udvikling af vores organisation til glæde for både borgere, virksomheder og medarbejdere. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at byde Rasmus Møller velkommen, siger borgmester Ole Bollesen i en pressemeddelelse.

Rasmus Møller begynder i stillingen som kommunaldirektør 1. januar 2021. Han vil dog i december deltage i ansættelsesudvalget for den direktørstilling, som er opslået ledig. Den tredje af kommunens direktørstillinger varetages af den i øjeblikket konstituerede kommunaldirektør Poul Møller.

Rasmus Møller bor i Risskov og er vant til at komme i Syddjurs, da han har et sommerhus i Ebeltoft-området. Han er gift og har fire børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce