Annonce
Navne

Ny koordinator i Frivilligcenter Mariagerfjord

Helene Marianne Skou er ansat som koordinator i Frivilligcenter Mariagerfjord med ansvar særligt for et nyt projekt rettet mod børn og unge, der er udfordret af skilsmisse, sygdom/død i nærmeste familie. PR-foto

Hadsund: Opgaverne vokser i Frivilligcenter Mariagerfjord i Hadsund, og Helene Marianne Skou er ansat som koordinator med ansvar særligt for et nyt projekt rettet mod børn og unge, der er udfordret af skilsmisse, sygdom/død i nærmeste familie og andet som betyder meget i børnehøjde og er svært at forstå.

Nogle vil nok genkende konceptet, som kort var oppe og vende. Nu er det så lykkedes at finde midler til at få det sat i mere varig rytme, og der vil senere følge mere information om projektet.

Helene Marianne Skou har gennem mange år arbejdet som national og international projektleder, projektudvikler og fundraiser blandt andet inden for det sociale og frivillige område. Ligeledes har hun ved blandt andet Green Network arbejdet som CSR konsulent og netværksfacilitator. Hun har en uddannelse i Kulturarbejde og formidling samt en Executive MBA in Business Psychology. Hun bor i Skørping og er i bestyrelsen for Red Barnets lokalafdeling. Hun er også ansat til at udvikle projekter og søge fonde i samarbejde med Frivilligcenterets foreninger.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Randers FC For abonnenter

Mathias Nielsen analyserer Horsens: De står for det samme som altid

Annonce