Annonce
Navne

Ny kunderådgiver i Spar Nord Randers

Lars Thaysen. Pr-foto

Fremover kan kunder i Spar Nord Randers glæde sig til at få rådgivning af Lars Thaysen (44), der fra det nye år er tiltrådt stillingen som kunderådgiver i privatafdelingen.

I det nye år bød Spar Nord Randers Lars Thaysen velkommen, som i begyndelsen af januar tiltrådte som ny kunderådgiver for privat. Med udvidelsen af afdelingen har Spar Nord Randers nu 25 ansatte, hvoraf de seks er ansat i erhvervsafdelingen.

Lars kommer med en solid erfaring fra den finansielle sektor med knap 25 års erfaring fra Nordea, hvor han de seneste tre år har bestridt stillingen som investeringsrådgiver inden for private banking.

I hans virke som rådgiver har han gennem årene vejledt kunder bredt om bolig, pension og investering, og derfor kan Spar Nord Randers nu glæde sig over at byde en stærk profil velkommen i bankens privatafdeling.

Privat bor Lars i Randers med sin kone og parrets to børn. Når han ikke er på arbejde, bliver fritiden brugt med bold og stav på floorballbanen.

Lars er tiltrådt stillingen i Spar Nord Randers per 2. januar 2020, og han er klar til at tage godt imod flere privatkunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Ekspert: Det vil tage flere byrådsperioder at få bugt med konfliktkultur

Annonce