Annonce
Erhverv

Ny kvinde bag lokal skønhedsklinik

Christina Eskildsen - ny kvinde bag skønhedsklinikken Rococo, Vestergrave 44-46 i Randers.

Randers: Et nyt ansigt, som dog i forvejen er kendt af kunderne, vil pr. 21. februar stå bag skønhedssalonen klinik Rococo i Vestergrave 46 i Randers. Den nuværende indehaver har ønsket at gå nye veje.

Det er kosmetolog Christina Eskildsen, som de seneste toogethalvt år har arbejdet på klinikken, der nu har overtaget tøjlerne og i forbindelse med opstarten holder reception på klinikken onsdag 21. februar.

Christina Eskildsen blev færdig som kosmetolog i år 2000. Hun fortæller om sig selv:

- Min mavefornemmelse siger, det er det helt rigtige, jeg har valgt, og jeg kommer til at sætte mit eget præg på klinikken i form af anden produktserie, som er 100 procent vegansk og med et nyt tiltag - en afstressnings massage. - Da flere og flere efterspørger den rene linie, og hudplejeserien samtidig er et kendt brand verden over, er serien Comfortzone det helt rigtige valg for mig. Udover de nye tiltag på klinikken kan kunderne stadig modtage de behandlinger, de er vant til. Klinik Rococo tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, makeup, negle, voksbehandlinger, fodbehandlinger og spraytan.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Mathias Nielsen analyserer Horsens: De står for det samme som altid

Annonce