Annonce
Navne

Ny ledende overlæge til Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Randers

39-årige Mahican Gielen tiltræder som ledende overlæge 1. september. Pressefoto
Nyansatte Mahican Gielen, som er lægeuddannet i Holland og Danmark, vil blandt andet udvikle forskning og uddannelse på Regionshospitalet, så det bliver mere kendt og eftertragtet blandt yngre læger.

Randers: Mahican Gielen bliver ny ledende overlæge i afdelingen Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Randers.

Mahican Gielen er i dag uddannelsesansvarlig speciallæge i Røntgen og Skanning på Regionshospitalet Silkeborg. Hun kommer med 10 års erfaring inden for radiologi i Region Midtjylland, når hun 1. september tiltræder sin første lederstilling.

- Det er et fagligt stærkt hold i Røntgen og Skanning, og jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg vil understøtte det faglige engagement og det gode arbejdsmiljø i afdelingen og bidrage til at udvikle uddannelse, innovation og forskning i afdelingen. Samtidig vil jeg arbejde på at øge kendskabet til alt det, vi tilbyder. Og særligt overfor yngre læger, så de vælger os til, udtaler Mahican Gielen på forhånd.

Røntgen og Skanning har cirka 100 medarbejdere, der hvert år udfører omkring 140.000 undersøgelser som MR- og CT-skanninger.

Annonce

Stærkt engageret leder

- Mahican kommer med stærkt engagement og drive for at udvikle afdelingen. Hun er en leder, der har øje for både medarbejdernes trivsel og afdelingens sammenhængskraft i forhold til hospitalets øvrige afdelinger og samarbejdspartnere i regionen, lyder det fra Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, på vegne af hospitalsledelsen.

Mahican Gielen er 39 år og oprindeligt fra Tyrkiet. Hun er opvokset i Holland, hvor hun tog sin medicinuddannelse. I 2009 flyttede hun til Danmark, hvor hun videreuddannede sig til speciallæge i radiologi.

I dag bor Mahican Gielen i Herning med sin mand og fire børn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Året der gik i Randers 2019

Randers FC For abonnenter

5 ting vi lærte af skuffelsen i Silkeborg: Vild målform, mental nedtur og afgørende afslutning

Annonce