Annonce
Navne

Ny leder af dagplejen i Randers Kommune

Helle Skødt Kristiansen bliver ny leder af dagplejen i Randers Kommune. Pressefoto
Randers Kommune har netop ansat Helle Skødt Kristiansen som leder af det samlede dagplejeområde. Helle Skødt Kristiansen kommer med solid ledelseserfaring og begynder i Randers Kommune 1. juli.

Randers: Dagplejen i Randers Kommune har netop ansat ny leder.

50-årige Helle Skødt Kristiansen tiltræder stillingen som leder af dagplejen per 1. juli 2021. Hun kommer fra en stilling som leder af dagplejen i Vesthimmerlands Kommune og har mere end 10 års ledelseserfaring fra politisk styrede organisationer.

- Helle er valgt ud fra et kvalificeret ansøgerfelt, og jeg er ikke i tvivl om, at Helle med sin baggrund i ledelse indenfor både daginstitutionsområdet og senest fem år som leder af dagplejen i Vesthimmerland er den helt rigtige til at stå i spidsen for en fortsat kvalitetsudvikling af dagplejen i Randers - herunder i et forpligtende og tæt samarbejde med institutionsområdet, siger Lars Lynghøj, dagtilbudschef i Randers Kommune.

Annonce

Foruden sin flerårige erfaring med ledelse på området kommer Helle Skødt Krisitansen også med en diplomuddannelse i ledelse fra VIA University College i Viborg.

- Jeg er meget optaget af, at alle børn skal trives, udvikles, dannes og lære i dagplejen. Her ser jeg dagplejen have nogle unikke kvaliteter, hvor relationer netop er det bærende fundament. Jeg glæder mig meget til at begynde med arbejdet og få de overordnede strategier, målsætninger og værdier i dagplejen til at spille sammen med resten af Randers Kommune, fortæller Helle Skødt Kristiansen.

I fritiden holder den nye dagtilbudsleder særligt af ferier ved Vesterhavet og at være aktiv sammen med familie og venner.

Dagplejen i Randers Kommune beskæftiger omkring 200 dagplejere, der alle har særligt fokus på relationsarbejdet. I 2019 og 2020 blev samtlige dagplejere uddannet i relationsarbejde ved Institut for Relationspsykologi. Dermed er de certificeret i ICDP, der står for International Child Development Programme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Fornem pris til Øster Tørslev-dreng

Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce