Annonce
Navne

Ny leder af Havbakkedistrikt

Lars Nørlev starter pr. 1. august som dagtilbuds- og skoleleder i Havbakkedistriktet. Foto: Indsendt af Mariagerfjord Kommune.
Annonce

MARIAGERFJORD: En glad dagtilbuds- og skolechef i Mariagerfjord Kommune, Berit Vinther, kan afsløre, at hun pr. 1. august har ansat Lars Nørlev som dagtilbuds- og skoleleder i Havbakkedistriktet.

At valget faldt på Lars er ifølge dagtilbuds- og skolechefen ikke tilfældigt:

- Han er fuldstændig overbevisende i sit syn på 0-18 års-området. Han formår at se dagtilbud og skole som et samlet område og samtidig inddrage et stærkt lokalsamfund i arbejdet med Havbakkedistriktets fortsatte udvikling. Alt dette mens han har blik for børnenes læring, udvikling og trivsel, forklarer Berit Vinther.

Lars Nørlev kommer med en akademisk baggrund og er i øjeblikket ved at tage en diplomuddannelse i ledelse.

- Det er en stor ære at få mulighed for at arbejde helhedsorienteret med børn, forældre, medarbejdere og lokalsamfund i Havbakke. Det bliver også en meget spændende tid, vi går i møde med byggeri af nyt dagtilbud. Jeg ser frem til at tage hul på arbejdet efter et atypisk forår, slutter Lars Nørlev.

Lars Nørlev er 31 år, bor i Nøvling, er gift og har tre børn. Han har i tre år været viceleder i Havbakkedistriktet og har siden 1. marts været konstitueret leder af Havbakkedistriktet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fra kulkælderen til topscorer-bejler: Mentaltræner bag Vitos vilde forandring

Randers

August i Randers spækket med kultur

Annonce