Annonce
Randers FC

Ny mand i trænerstaben: Tidligere anfører vender tilbage til Randers FC

Ralf Pedersen, som har spillet 138 kampe for Randers FC, får igen sin daglige gang på Viborgvej, hvor han både for arbejdsopgaver omkring ligaholdet og i særdeleshed på ungdomsholdene. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix
Den tidligere Randers FC-anfører Ralf Pedersen afløser Morten Eskesen som assistent- og transitionstræner på Viborgvej. Han skal både bruge erfaringen fra sin egen tid i fodbolden og den civile karriere til at hjælpe de unge kronjyske talenter med overgangen til ligaholdet.

Randers: I starten af juli stoppede Morten Eskesen med øjeblikkelig virkning som assistent- og transitionstræner i Randers FC for at tage imod jobbet som cheftræner i FC Helsingør.

Siden da har Randers FC været på udkig efter den rette afløser, og ham har man fundet i Ralf Pedersen, som i sin aktive karriere nåede at spille 138 kampe for kronjyderne.

Den tidligere anfører er i dag 45 år og har senest været assistenttræner i 1. divisonsklubben Viborg FF og har tidligere været cheftræner i Kjellerup IF.

- De fleste i Randers kender nok Ralfs kompetencer fra fodboldbanen, hvor han var kendt som en hård nyser og en kriger. Som træner går han også ind for hårdt arbejde, men han er samtidig fagligt dygtig og en træner, som går meget op i det enkelte individ og behandler alle med samme respekt, uanset om det er en Superliga-spiller eller en U13-spiller, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

- Qua Ralfs tid på efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner har han haft meget med unge mennesker at gøre, så han kommer med en masse erfaring på den front og kan også videregive den erfaring, han selv har fra sit fodboldliv, forklarer Randers FC’s sportsdirektør.

Konsolidere rangering

Netop træning og udvikling af den enkelte spiller bliver et af Ralf Pedersens største arbejdsområder. Han skal nemlig i høj grad sørge for, at spillerne på ungdomsholdene bliver mere klar til at tage de sidste skridt mod Superliga-fodbold, og at de unge spillere i Superliga-truppen har de bedst mulige betingelser for at kunne præstere.

- Jeg glæder mig vanvittigt meget til at komme tilbage til Randers FC. Jeg har mange gode minder herfra som spiller, og nu skal jeg skabe nye af slagsen i en helt anden rolle, siger Ralf Pedersen og fortsætter.

- Både fodboldmæssigt og menneskeligt glæder jeg mig til opgaverne både på og uden for banen, hvor jeg skal være med til at sørge for, at vi får sluset endnu flere talenter ind på Randers FC’s Superligahold, og at de er bedst muligt klædt på til de opgaver og udfordringer, de møder.

Ralf Pedersen skal desuden være med til at konsolidere, at Randers FC er fjerdebedst til individuel udvikling ifølge DBU’s nye licenssystem, som gjorde status før sommeren på de forskellige licensklubbers arbejde og uddelte stjerner på en lang række forskellige områder.

Udover sit virke som transitionstræner vil Ralf Pedersen også blive en del af Superliga-trænerteamet, hvor han vil få en række fokusområder som assistenttræner i trænerteamet.

Randers FC har desuden tilknyttet ungdomsscout Søren Udengaard Knudsen, som skal hjælpe med at scoute unge spillere til klubbens ungdomshold.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce