Annonce
Randers

Ny mexikansk madbod åbner i Randers Street Food

MexiGo åbner i Randers Street Food, men allerede fredag langede Ali El-Souki og Julie Kvist gratis smagsprøver ud. Foto: Lone Hammer Sørensen
Fra mandag vil det også være muligt at bestille quesadillas, burritos og tacos i Randers Street Food. Her åbner en ny madbod, MexiGo nemlig.

Randers: Fra mandag er det muligt også at spise mexikansk i Randers Street Food. Her åbner madboden MexiGo, som ejerne bag Randers Street Food står bag, men hvor Ali El-Souki er  ansat til at stå for den daglige drift.

Her har der torsdag og fredag i denne uge været gratis smagsprøver på retter fra menukortet, så som quesadillas, burritos og tacos med oksespidsbryst, kylling eller vegetar og også nachos med ost og kylling.

Da avisen var på besøg, var der velbesøgt både inde og ude, og overfor Ali El-Souki og Julie Kvist havde kommentarerne fra de gæster, der havde prøvesmagt varerne, været gode.

Annonce

- Kommentarerne har været positive, folk har taget det som gode nyheder. Men nu må vi vente at se, til vi åbner 100 procent på mandag, siger Ali El-Souki.

Længe på tegnebrættet

Den daglige leder i Randers Street Food, Matias Holm, fortæller, at det længe har været på tegnebrættet, at der skulle åbne en mexikansk madbod, også før Tellings Fiskeforretning blev til den mexikanske Tacoboy.

- Vi har ikke kopieret deres menukort, men noget er jo nok det samme. Vi vil lave få grundmåltider i god kvalitet til billige penge, ligesom konceptet i øvrigt er i de andre madboder, siger Matias Holm.

Gæsterne er tilbage igen efter corona-nedlukningen, siger bestyrer Matias Holm, Randers Street Food. Foto: Lone Hammer Sørensen

I denne måned siges der i øvrigt farvel til tre madboder, idet MoRice, Morfars Is og Desserter samt Hungry Dane har opsagt deres lejemål og stopper 31. august.

- Her er vi ret åbne, hvis der kommer nogle og gerne vil ind, for vi vil gerne have det så alsidigt som muligt. Men vi har også en plan, hvis ikke der melder sig nogle, siger Matias Holm.

Annonce

God opbakning

Han oplyser, at opbakningen efter corona-nedlukningen har været god. Gæsterne er tilbage igen.

- Det var jo også lidt af en satsning, at vi holdt storskærmsbegivenheder under EM i fodbold, for det var jo ikke lige de spisende gæster, vi ramte der. Men det vidste dem, der kom, jo godt. Og det var meget populært. Siden har vi haft biograf-visninger, og er jo tilbage med spisning på fuld tryk igen, siger Matias Holm.

Daglig leder i Randers Street Food, Matias Holm. Foto: Lone Hammer Sørensen

Han glæder sig også til, at det bliver Randers Festuge med alt, hvad der hører sig til.

- Det bliver rart, når der for alvor kommer gang i det hele igen, så vi kan supplere hinanden med gæster herfra og i Storegade og omvendt, siger bestyreren.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce