Annonce
Randers

Ny mexikansk madbod åbner i Randers Street Food

MexiGo åbner i Randers Street Food, men allerede fredag langede Ali El-Souki og Julie Kvist gratis smagsprøver ud. Foto: Lone Hammer Sørensen
Fra mandag vil det også være muligt at bestille quesadillas, burritos og tacos i Randers Street Food. Her åbner en ny madbod, MexiGo nemlig.

Randers: Fra mandag er det muligt også at spise mexikansk i Randers Street Food. Her åbner madboden MexiGo, som ejerne bag Randers Street Food står bag, men hvor Ali El-Souki er  ansat til at stå for den daglige drift.

Her har der torsdag og fredag i denne uge været gratis smagsprøver på retter fra menukortet, så som quesadillas, burritos og tacos med oksespidsbryst, kylling eller vegetar og også nachos med ost og kylling.

Da avisen var på besøg, var der velbesøgt både inde og ude, og overfor Ali El-Souki og Julie Kvist havde kommentarerne fra de gæster, der havde prøvesmagt varerne, været gode.

Annonce

- Kommentarerne har været positive, folk har taget det som gode nyheder. Men nu må vi vente at se, til vi åbner 100 procent på mandag, siger Ali El-Souki.

Længe på tegnebrættet

Den daglige leder i Randers Street Food, Matias Holm, fortæller, at det længe har været på tegnebrættet, at der skulle åbne en mexikansk madbod, også før Tellings Fiskeforretning blev til den mexikanske Tacoboy.

- Vi har ikke kopieret deres menukort, men noget er jo nok det samme. Vi vil lave få grundmåltider i god kvalitet til billige penge, ligesom konceptet i øvrigt er i de andre madboder, siger Matias Holm.

Gæsterne er tilbage igen efter corona-nedlukningen, siger bestyrer Matias Holm, Randers Street Food. Foto: Lone Hammer Sørensen

I denne måned siges der i øvrigt farvel til tre madboder, idet MoRice, Morfars Is og Desserter samt Hungry Dane har opsagt deres lejemål og stopper 31. august.

- Her er vi ret åbne, hvis der kommer nogle og gerne vil ind, for vi vil gerne have det så alsidigt som muligt. Men vi har også en plan, hvis ikke der melder sig nogle, siger Matias Holm.

Annonce

God opbakning

Han oplyser, at opbakningen efter corona-nedlukningen har været god. Gæsterne er tilbage igen.

- Det var jo også lidt af en satsning, at vi holdt storskærmsbegivenheder under EM i fodbold, for det var jo ikke lige de spisende gæster, vi ramte der. Men det vidste dem, der kom, jo godt. Og det var meget populært. Siden har vi haft biograf-visninger, og er jo tilbage med spisning på fuld tryk igen, siger Matias Holm.

Daglig leder i Randers Street Food, Matias Holm. Foto: Lone Hammer Sørensen

Han glæder sig også til, at det bliver Randers Festuge med alt, hvad der hører sig til.

- Det bliver rart, når der for alvor kommer gang i det hele igen, så vi kan supplere hinanden med gæster herfra og i Storegade og omvendt, siger bestyreren.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Danmark

Valget er hans: Manden med den sorte hat er bekymret over klimaforandringer

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce