Annonce
Navne

Ny oversygeplejerske i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers

Marianne Renberg vil som oversygeplejerske have fokus på udvikling og uddannelse af medarbejderne i Akutafdelingen - tiltag, der kan bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø og en attraktiv arbejdsplads. PR-foto
1. november tiltræder Marianne Renberg som ny oversygeplejerske i Akutafdelingen. Hendes ambition er at fortsætte den positive udvikling af afdelingen med fokus på et tæt samarbejde om de akutte patienter mellem kolleger på tværs af hospitalet og øvrige sektorer.
Annonce

Randers: Marianne Renberg er i dag afdelingssygeplejerske i Intensiv Øst på Aarhus Universitetshospital. Hun kommer med godt 10 års erfaring som afdelingssygeplejerske fra det intensive speciale, når hun 1. november tiltræder som ny oversygeplejerske i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers. Her skal hun sammen med ledende overlæge Christian Skjærbæk stå i spidsen for cirka 150 medarbejdere, der tager sig af godt 40.000 akutte patientforløb om året.

- Jeg ser frem til at beskæftige mig med et nyt speciale – og til at møde medarbejderne i Akutafdelingen. Vi skal sammen fortsætte arbejdet med at sikre de akutte patienter det bedst mulige forløb i et nært samarbejde mellem hospitalets øvrige afdelinger, kommuner og praktiserende læger. Jeg vil arbejde på at udbygge vores relationer til samarbejdspartnerne, så vi også fremover kan sikre fællesskab i behandling af de akutte syge patienter, siger Marianne Renberg.

Annonce

Åbenhed og dialog

Den nye oversygeplejerske har erfaring med at lede medarbejdere gennem større omstillinger og opbygge samarbejde på tværs af mange afdelinger fra sit arbejde på Aarhus Universitetshospital.

- Jeg har god erfaring med at lede medarbejdere på tværs af specialer og i at stå i spidsen for forandringer. Min tilgang er baseret på åbenhed og dialog, og jeg tror på, at vi med gode relationer til hinanden på tværs af fagligheder kan finde løsninger i fællesskab, der både sikrer patienten en god, sammenhængende behandling og skaber et godt arbejdsmiljø, siger Marianne Renberg, der er 53 år, og bor i Risskov med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce