Annonce
Randers FC

Ny Randers FC-angriber skal under kniven: Det er skuffende

Alhaji Kamara spillede de første to træningskampe for Randers FC, men siden er det blot blevet til ét indhop. Det skyldes en skade i knæet, som nu sender angriberen på operationsbordet. Foto: Ole Nielsen.
Alhaji Kamara, som kom til Randers FC i sommer, har misset de seneste seks kampe i Superligaen. Nu skal angriberen til sin store frustration opereres i knæet for at komme skaden til livs.

Randers: 27 minutters Superliga-fodbold er det indtil nu blevet til for Alhaji Kamara i Randers FC, og det bliver ikke til flere foreløbigt.

Angriberen skal onsdag på operationsbordet for at få undersøgt det knæ, der har givet problemer siden et overstræk i premiereindhoppet mod SønderjyskE.

Beslutningen blev truffet i sidste uge efter en uofficiel reserveholdskamp mod Silkeborg IF, hvor den tidligere Vendsyssel-spids spillede hele opgøret.

- Der skete ikke noget i kampen. Vi prøvede bare at presse igennem for at se, om jeg ville være i stand til det. Det blev heller ikke værre, men det føles stadig som om, at der er noget i knæet, som skal fikses, forklarer Alhaji Kamara, som derfor har været henvist til styrkelokalet, mens holdkammeraterne træner ude på banerne ved Viborgvej.

- Det er lidt specielt, da jeg ikke rigtig har smerter og faktisk kan ret meget. Jeg kan løbe og træne i fitness, men der bliver bare ved med at være et eller andet i knæet, der føles forkert.

Annonce

En måneds pause

Der venter nyindkøbet en kikkertundersøgelse, hvor lægen fører en tynd kikkert og instrumenter ind i knæet gennem små snit for at undersøge menisk, brusk og korsbånd med mere.

Hvis lægen finder skader i knæet, kan det oftest behandles med det samme. Af den grund forventer angriberen heller ikke en alt for lang pause.

- Jeg har arbejdet hårdt i fitness, så det ikke vil tage mig for lang tid at komme tilbage til mit vante fysiske niveau efter operationen. Det er en lille operation, så jeg forventer, at der måske vil gå en måned, før jeg kan spille igen, siger Alhaji Kamara og uddyber:

- Jeg skal holde mig helt i ro den første uge, men allerede i anden uge begynder vi genoptræningen, så jeg forhåbentlig er i stand til at træne med de andre igen i den tredje og fjerde uge.

Gør alt rigtigt

Det er selvfølgelig aldrig behageligt at være skadet, men ærgrelsen bliver bestemt ikke mindre af, at det koster så meget spilletid i en ny klub. Især fordi sierraleoneren altid har gjort en dyd ud af at være fysisk klar og toptrimmet.

- Det er udfordrende og frustrerende, da jeg ikke kan få de missede kampe tilbage. Jeg spiser rigtigt, får min søvn og træner i fitness hver dag, så det er skuffende, at jeg alligevel bliver skadet, når jeg gør de rigtige ting, siger Alhaji Kamara, som forsøger at se fremad.

- Det er desværre ikke noget, jeg kan kontrollere, så jeg skal bare igennem det. Jeg er en hårdtarbejdende fyr, så det kan jeg også godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce