Annonce
Navne

Ny rektor på Mariagerfjord Gymnasium

- Jeg er utrolig stolt, glad og ydmyg over for opgaven. Selvfølgelig har jeg idéer og visioner for gymnasiet, men jeg vil stadig være den samme og fokusere på skolens kerneopgave – på undervisningen, på eleverne og på lærerne, siger gymnasiets nye rektor Søren Urup. Han tiltræder officielt som rektor på Mariagerfjord Gymnasium 1. december.PR-foto
Det er et kendt ansigt, der flytter ind på rektorkontoret. Søren Urup blev student i 1986 og 1. august 1995 begyndte han at arbejde på skolen som gymnasielærer.

Hobro: I august gik Jette Engelbreth på pension efter 11 og et halvt år som rektor på Mariagerfjord Gymnasium. Herefter startede et intenst ansættelsesforløb, der nu er afsluttet med udnævnelsen af Søren Urup som gymnasiets nye rektor.

Det er et kendt ansigt, der flytter ind på rektorkontoret på Mariagerfjord Gymnasium. Søren Urup blev student i 1986, da gymnasiet hed Hobro Gymnasium, og 1. august 1995 begyndte han at arbejde på skolen som gymnasielærer. Siden har han haft flere forskellige titler på gymnasiet: Lektor i Historie og Samfundsfag, uddannelsesleder, vicerektor og senest konstitueret rektor. Den solide undervisnings- og ledelseserfaring er blot én af de mange kvaliteter, der gør, at bestyrelsesformand Morten Lassen er overbevist om, at de har fundet den helt rigtige mand til jobbet.

- Søren Urup er én, der tænker på hele organisationen og er meget dialogisk både i forhold til personalet og eleverne. Derudover er han meget procesorienteret, men er samtidig visionær og indstillet på at opfylde de mål, han sætter sig for. Og så besidder han den vigtige kvalitet at have et indgående kendskab til lokalområdet og har derfor rigtig gode forudsætninger for at håndtere de udfordringer, gymnasiet – ligesom alle andre uddannelsesinstitutioner – i dag står overfor, udtaler Morten Lassen.

Annonce

Stolt og ydmyg

- Jeg er utrolig stolt, glad og ydmyg over for opgaven. Selvfølgelig har jeg idéer og visioner for gymnasiet, men jeg vil stadig være den samme og fokusere på skolens kerneopgave – på undervisningen, på eleverne og på lærerne, siger gymnasiets nye rektor og fortsætter:

- På mange områder er Mariagerfjord Gymnasium på forkant med udviklingen blandt ungdomsuddannelser. Vi har for eksempel vhf og htx fra 2020, og vi skal fortsat være et gymnasium, der afsøger nye veje og muligheder, og som flytter sig i takt med det omkringliggende samfund.

Søren Urup tiltræder officielt som rektor på Mariagerfjord Gymnasium 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce